Přejít na obsah

K1ller

Uživatel
  • Počet příspěvků

    50
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli K1ller

  • Narozeniny 30.6.1980

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení K1ller

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Mně kamarád, co dělá chiptuning řekl, ať to rozhodně nenechávám přehrát a upravit. Tak jsem v servisu řekl, že to nechci, napsali mi do lejstra, že s tím nesouhlasím a jsem si vědom rizik a na rovinu mi řekli, že oni to také nedoporučují. A technickou a emisemi jsem koncem prosince prošel naprosto v pohodě. Tak nějak nechápu proč se v tom lidé vrtají, když to funguje a pak si stěžují.
  2. Můžu se zeptat, na kolik tě ta oprava zhruba vyšla? A jak dlouho trvala? Dík.
  3. Mam sice 1.6 TDi CAYC, ale hruba pred mesicem mi to delalo neco podobneho. V serivsu nakonec prisli na to, ze se uvolnila hadice, co vede k nejakemu filtru a klepala o blatnik. Utahli ji a je pokoj.
  4. Muzes mi, prosim, zaslat kontakt na pana Zabrodskeho? Take bych se potreboval zeptat na neco ohledne prevodovky a je pro mne lepsi, kdyz bych ji eventuelne nevyndaval z auta. Sice mam z Kladna Liberec dal nez Boleslav, ale zase ne o tolik. Dik.
  5. Zkus nahrat video a dat sem odkaz. Kazdopadne takhle z popisu ti asi nikdo nic nerekne.
  6. Ja regeneraci poznam tak, ze mi pri zahratem motoru stoupnou volnobezne otacky na zhruba 950 a auto se obcas trese jak ratlik.Uprimne mi neni jasne, jak si toho nekdo muze nevsimnout...
  7. Tak olej vymeneny, pry vytekl uz dost cerny, takze uz to chtelo. Radi se lepe, ale zvykovy projev je stejny. Jelikoz jsem ale jediny, kdo to slysi, tak to zatim neresim. Kdyby se to zhorsilo, tak zkusim pana Sixtu, jak jste tu doporucili.
  8. Zdravim, muzu se zeptat, jak presne funguje regenerace dpf? Jezdim spise kratke trasy, 16km nebo 22km (podle toho kudy jedu) z Kladna na letiste a odpo zpatky, pak jednou tydne na druhy konec Prahy plus prilezitostne vylety. Dpf mam zaplneny na 43g a limit je pry 70g, takze celkem pohoda. Regenerace se spousti po +-300km. A tady je problem. Treba dneska se spustila po sjezdu z dalnice v prvni vesnnici. Fajn, dojedu ke kramu, cekam 5 minut se zvysenymi otackami, auto se trese jak ratlik a pak je hotovo. Otacky klesnou, vypnu motor a jdu nakoupit. No jenze pak jedu k nasim a to same, zase sedim jak trubka pet minut nez to klesne. A pak jedu domu a hadejte, ano to same. Tak se nastvu, vybehnu domu pro Vif, jedu k Eurooil do Bustehradu pro Optimal Diesel, zase tam stojim pet minut jak magor, nacepuju a beru to pres R7 a R6 zpatku domu. Uff, konecne je to hotove. Predpokladam, ze by se to zitra zregeneroval cestou pres Prahu take, uz jsem do delal minule, Blankou na trojku 70km/h a bylo, ale chtel jsem mit jistotu. Tak bych se rad zeptal jestli je to normalni. A proc se to neudela samo a napoprve? Je to docela opruz sedet s nastartovanym autem.
  9. Ja mam nastavene vytaceni na SIM2, takze ptat by se to nemelo. A kdyz dam vytocit, tak se chvili nic nedeje a pak mi ta pani z palubniho pocitace rekne, ze spojeni se nezdrailo. Kdyz vytocim pres telefon, je vse v poradku.
  10. Dik, tak to snad bude stacit :-)
  11. Tak jsem si zakoupil 2 litry oleje G 052 512 A2 za 1070 korun. Jak mam ale vyresit tech zbylych 100ml, co tam ma jeste byt? Mam radeji jeste prikoupit? Nebo ty dva litry budou stacit.
  12. Zdravim, omlouvam se, pokud se to jiz resilo, ale nevite, proc mi nejde volat pres BT od Skody? Hovory prijmu, ale pri vytaceni mi to rekne, ze spojeni se nezdarilo. Musim vytocit cislo primo z telefonu (Lenovo A7000 Android 5.0) Predchozi majitel s iPhonem tento problem nemel. Dekuji.
  13. LucasCZE: Dik, tak vezmu 2 litry a uvidi se :-) Jarda-K: Jsem si jisty kilometry. Je to dolozene v servisni historii. Posledni prohlidka v autorizovanem servisu 30.10.2015 pri 146387km. Proste to druhy majitel koupil a chvilku po te odesla.
×
×
  • Vytvořit nový...