Přejít na obsah

Ozvuceni ochcafky

Host MichalF

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...

chlapi, poraďte mi plz.

koupil jsem před rokem do okiny Pioneera 4700 a chtěl bych postupně začít s výměnou repro. Nepotřebuju žádnej extrém, ale za +- 2 500 až 3 000 pro začátek buď předek, nebo zadek. Vyčet jsem že bych určitě měl dát MDF podložky (kde je seženu? :( ) a jakej typ repro koupit?

díky za ochotu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

chlapi, poraďte mi plz.

koupil jsem před rokem do okiny Pioneera 4700 a chtěl bych postupně začít s výměnou repro. Nepotřebuju žádnej extrém, ale za +- 2 500 až 3 000 pro začátek buď předek, nebo zadek. Vyčet jsem že bych určitě měl dát MDF podložky (kde je seženu? :( ) a jakej typ repro koupit?

díky za ochotu

Poradim ti jedno. Zajdi si nekam, kde montuji autohifi a maji trochu vyber reproduktoru, jelikoz kazdemu voni jiny zvuk treba jen vysek. Mnoho lidi propagovalo Hertz DSK 165, jsou za slusnou cenu, ale ja si je poslechl a me jejich zvuk nevoni. Takze nelze rici kup si tyhle, nebo tyhle, jinak je tu uz tema na repro, procti si to! ;)

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10211

Odkaz ke komentáři

chlapi, poraďte mi plz.

díky za ochotu

Poradim ti jedno. Zajdi si nekam, kde montuji autohifi a maji trochu vyber reproduktoru, jelikoz kazdemu voni jiny zvuk treba jen vysek. Mnoho lidi propagovalo Hertz DSK 165, jsou za slusnou cenu, ale ja si je poslechl a me jejich zvuk nevoni. Takze nelze rici kup si tyhle, nebo tyhle, jinak je tu uz tema na repro, procti si to! ;)

Tak to zase prrrr! Hertz se musím trochu zastat! Je fakt, že já sám mám vyšší třídu než je DSK, ale slyšel jsem i tyhle hrát přímo v autě. Hráli na obyčejnýho Soňáče a nevím který jiný repráky za tuhle cenu hrají líp v basech a co do čistoty přednesu!! Lepších komponentních repráků než je DSK, je na trhu celkem dost, ale ty fakt dobré se motají cenově okolo 7 tis a výše. A to je třeba si uvědomit...

Odkaz ke komentáři

chlapi, poraďte mi plz.

díky za ochotu

Tak to zase prrrr! Hertz se musím trochu zastat! Je fakt, že já sám mám vyšší třídu než je DSK, ale slyšel jsem i tyhle hrát přímo v autě. Hráli na obyčejnýho Soňáče a nevím který jiný repráky za tuhle cenu hrají líp v basech a co do čistoty přednesu!! Lepších komponentních repráků než je DSK, je na trhu celkem dost, ale ty fakt dobré se motají cenově okolo 7 tis a výše. A to je třeba si uvědomit...

Proto jsem napsal Milane, ze kazdemu voni jiny zvuk. Napsal jsem to proto, jelikoz jsem mel moznost je porovnat. Slysel jsem tyto a slysel jsem v zapeti Helix blue 62 a musim rici, ze se mi libil vice zvuk Helix-u a jsou za stejnou cenu.

;)

Prej prrr :smich::smich:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...