Crake Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Zdravim, chtel jsem se zeptat zda nemate nekdo nejaky tip, kde by se za rozumny peniz dali sehnat vypichovaky mini ISO konektoru... Nepotrebuju profi naradi, jen aby to splnilo svuj ucel na to kdyz to pouziju jendou za rok.... Diky za tipy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 jojo taky by mě to zajímalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 stualarm.molpir Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtom Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 A taky HTCENTR z ValMezu A Stualarm neposílá maloobchod, nebo se mýlím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 25. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Htcentr to nabizi za 620 korun / sada 3 kusu... potrebuju to jen na instalaci rele pro denní sviceni - ktery z nich budu potrebovat -ISO , MINI ISO nebo MIKRO???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Máte někdo odkaz na firmu a ty vipichováky??Nějak mi to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtom Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Máte někdo odkaz na firmu a ty vipichováky??Nějak mi to nejde Tady 2 Crake: Kup ze tři druhy čalounických špendlíků, a zkoušej, není boha, aby to nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Tady jsou origo,ale jsou dražší... Novevypichovaky_FDKVOM_cz_1_.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Tomtom:Nemůžu to tam najít Diagnostik:Ty vypichováky mám,ale sháním levnější do zásoby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 V krajnom prípade ide použiť aj dve spony na papier, existujú aj také pevnejšie a hrubšie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtom Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Tomtom:Nemůžu to tam najítDiagnostik:Ty vypichováky mám,ale sháním levnější do zásoby. Tak teda tady úplně dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Kupoval jsem tady ISO a Mini ISO . Už nevím přesně ale oba stály i s poštovným asi 1000,- Objednal jsem je telefonem. http://www.autoal.cz/cenik.html Najdete v Proopojovací konektory / MO ceník ISO konettory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Jo,ale píšou tam vypichovák pro dutinky a konektor mini iso a iso není dutinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Jo,ale píšou tam vypichovák pro dutinky a konektor mini iso a iso není dutinka Zavolal jsem tam a domluvil jsem se. Poslali správné co jsem potřeboval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Topolíno Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Htcentr to nabizi za 620 korun / sada 3 kusu... potrebuju to jen na instalaci rele pro denní sviceni - ktery z nich budu potrebovat -ISO , MINI ISO nebo MIKRO???? Zdravím, dovolím si připojit vlastní zkušenost s použitím vypichováků od firmy HT Car System. Sada obsahuje celkem 4 kusy vypichováků, přičemž ten nejmenší(pro MICRO TIMERy) je tam dvakrát ... vědí proč - moc to nevydží, hroty se hned ohybají. Ty zbylé dva - větší velikosti jsou ucházející. S pracovníky této firmy jsem kvalitu a úroveň tohoto výrobku před uskutečněním nákupu diskutoval, na kvalitu a úroveň mě férově upozornili, ... co byste taky chtěli za ty prachy, že??? Je třeba si uvědomit, že jeden šlušnej vypichovák stojí cca 700,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Souhlas s Topolínem,ta málo peněz,málo muziky.Mám vypichováky od stualarmu,je tam i logo Škoda,jsou drahé,ale kvalitní.Co ty už zažily a žijou,ale už sháním nějaké náhradní,co kdyby.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Topolíno Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Souhlas s Topolínem,ta málo peněz,málo muziky.Mám vypichováky od stualarmu,je tam i logo Škoda,jsou drahé,ale kvalitní.Co ty už zažily a žijou,ale už sháním nějaké náhradní,co kdyby.... Já se domnívám, že to co používájí v servisech Škoda jsou vypichováky(distribuce fa: Schenker s s.r.o.) které doporučuje DIAGNOSTIK - viz. výše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 šak to jsou ony co jsou ve Stualarmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.