dolešo Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Tohle gaunerství podporují (možná i přimo) ti v zastavárnach a různých bazarech. Přeci musejí vědět, že to je kradené. Ale kšeft je kšeft, že? Sekat prsty, potom ruce atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 29. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Doleso: Vidim to uplne stejne - bohuzel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Lidi jsou fakt .... Ale jsem rád, že ti tam handsfree nechali, aspoň to nebude na mě. _br__ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saboter Fabia 1.4 16V 55kW Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 zajímalo by mně který hňup si koupí radio které je celé zničené od toho jak to páčil jakýsi feťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 kdyz ti ho nekdo nabizi za par stovek, tak spousta lidi nad tim ani nebude premyslet, Ceska natura.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Jak hodnotis to jak to hraje ? Ta Alpina vs ta symphony ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
megac Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 kdyz ti ho nekdo nabizi za par stovek, tak spousta lidi nad tim ani nebude premyslet, Ceska natura.... Ľudia kupujú veci, o ktorých cena hovorí, že nie sú úplne čisté a potom sa čudujú, keď aj im niečo zmizne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 1. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 MichalF: Tak musim konstatovat ze Alpina oproti Symphony hraje podstatne lepe a ma spoustu vychytavek - tedy hlavni je samo mp3 /wma CD text graficky display - ktery ma spoustu moznosti a ja nevim co jeste... Moc casu jsem zatim nemel abych to uplne nastavil, ale uz ted mi k toho jde hlava kolem. Je pravda, ze je tam habadej vystupu na zesiky pak konektor k propojeni DVD atd atd... Je pravda, ze nektere veci jsou tam zbytecne, jako kalendar, narozeniny, ale za ty prachy tak nejakou blbost asi dat museli... Manzelce to radio tedy moooooc zavidim.... _bre_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 kdyz ti ho nekdo nabizi za par stovek, tak spousta lidi nad tim ani nebude premyslet, Ceska natura.... nemyslím že jeno česká to je všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyGonzáles Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Byl jsem svědek, jak na dílnu dojeli feťáci, sjetí s rozbitou fabií. Pomalu na kolenou prosili, že dají cokoliv, kdy žo bude rychle a aby to neblyo poznat (výsledek: auto jako nové a stejně zapaltili jen 2000). Ale nejlepší na tom je, co měli v kufru - autorádia, reproduktory, baseballku, kladivo a podobné technické "pomůcky"! Sami se nám chválili, že celkem solidní reproduktory Pioneer si mezi sebou šíří za 90Kč, rádio Sony za 500 a podobně. Moc legální to asi nebude s takovýma cenama. Do toho prodávají své "papáníčko" za větší peníz. Nechápu takové sráče. Zabit, pochcat, posolit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Zabit, pochcat, posolit... já bych je nejdřív pochcal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinnic Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 To jsou ale, a to teď ještě prej kradou i kapoty, takže rozbijou okno a pak ještě čórknou kapotu. A proč? Stejně nechápu k čemu jim je čórknutý rádio, když k němu nemaj konektory? Kdyby to někdo od nich nekupoval tak by to nebrali, určitě to nemaj do svýho auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 třeba proto, že kapota je nedostatkový zboží (bouchlých aut na předek je asi dost, ne ?). Až překonají strach z airbagů, tak půjdou i ty (lepší kšeft) A světla, ty se taky kradou snad už normálně. Prostě, kdyby nebyla poptávka, nebyla by nabídka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 To je hnus fakt. Co k tomu dodat, snad jen, že těžko už hodnotit, co lze nebo nelze čornout. Myslím, že si odnesou dnes už vše co zrovna viděj, že by za ty směšný částky mohli prodat.... KUR(v)YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 10. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Tak nastesti zatim auticko dal odolava... preci jen parkujeme na zalidnenjsich mistech a panel nenechavame ani na moment.... Musim rict, ze Alpine je Alpine... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.