maxinko Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 (editace) Mam problem, podla merania odberu prudu, mam odber pri vypnutom aute spotrebu cca 120mA ale pri zamknuti centralu je to aj 250 mA. Co by ste mim poradili? Kable vyzeraju byt OK, uz neviem kde mam hladat chybu. Mam tam namontovane autoradio Pionier ktore mi montovala Skoda auto pri kupe auta, potreboval by som poradit. Dakujem Vam za odpoved. Ten prud mi merali asi po cca 2 min a aj dneska som mal pri zamknutom aute prud 140mA alebo az 150 mA a uz vazne neviem co mam s tym robit a ci je to vobec normalne. Moze to robit aj autoradio? Pri merani som mal panel radia polozeny na sedacke a stale ten prud bol podla merania vraj velky. Co by ste mi poradili? Dik Editováno: 18. Říjen 2011, autor: maxinko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 to jakože máš 120mA u odemknutého auta a jakmile ho uzamkneš, stoupne odběr proudu na 250mA? po uzamknutí trvá než se řj uspí. do té doby berou víc než je ok hodnota odběru. po jaké době od uzamknutí jsi naměřil 250mA? samozřejmě nesmíš rozpojit obvod ampérmetru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.