hadak11 Vloženo 19. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2011 (editace) Ahoj, možná jsem to přehlédl a tak sem dám odkaz na konfigurátory: https://carconfig.skoda-auto.de/Pages/Model.aspx http://cc.skoda-auto.com/cze/pages/step1.aspx?carlinecode=66112 občas to sleduji a koukám jak se mnění nabídka, některé kombinace mizí, jiné přibejvaj a venku je to to samé. ted treba za ty samé peníze ja navíc v základní výbavě přídavné elektrické topení oproti tomu co jsem objednával v srpnu... Editováno: 19. Říjen 2011, autor: hadak11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YetiMan Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 No přesně. Teď jsem koukal do konfigurátoru na Yetiny a nikde nevidím stupeň výbavy experience. Jak to? Nebo jsem něco přehlédl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viste Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 Změnila se v Elegance. Viz Akční nabídky, změny cen a výbav CZ. Všem nově nakupujícím doporučuju sledovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myspulin Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 (editace) ... a všem co už koupili doporučuju nesledovat... Editováno: 21. Říjen 2011, autor: Sranki prosim, necituj predchadzajuci prispevok ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 (editace) Přesně tak málem jsem s toho dostal infarkt Editováno: 20. Říjen 2011, autor: z.docekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2011 Tak se vám pánové omlouvám Ale pokud jste si nekoupili 1.2/1.4TSI, není to zas tak strašný, ne? Přibyly tam pak už jenom pakety Plus a to není nic tak strašnýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.