kortyzon Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 Tak hodne zdaru mas to pekny taky by se mi to zamlouvalo ale netroufnu si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 Kombi2002 jak píšeš v jednom z příspěvků,že průměrně zručný člověk to dá,tak tak nevím nevím. Jedna věc je něco od někoho vlastně okopírovat i z návodem a druhá VYMYSLET! Taky před tebou smekám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 (editace) Děkuji všem, ale opravdu není proč a před čím smekat. Tak teď jsou dvě předělaná a plně funkční auta: 1) já benzínové 2) Drewie - naftové combi2002 odladil montáž a u mě už to šlo s jeho pomocí jak podrátkách (skoro) ano (skoro) několik zádrhelů jsme zdatně překonali, společnou dedukcí a prací, (každý problém má řešení, tedy sokro každý) kdo se bojí nesmí do lesa vše se vyřešilo a to je důležité! Drewie - měl taky všechno připravené a správné piny, návod odkud co a kam přepinovat , principiálně určitě jednoduší než Má celá dostavba klimy. Děkuji taktéž Drewiemu za důvěru a možnost mu pomoci s instalací climatronicu. Ještě se doladí ty lišty okolo, aby to mělo štábní kulturu a bude to paráda. Došlo také k vylepšením, lepší upevnění čidla slunečního svitu v PD u Drewieho. PS: pro ostatní - opravdu to může průměrně šikovný člověk udělat, jen je důležité se vyznat v el. schématech a pinech i svorkovnicích Podle DP Škoda rozebere auto i nenadaný člověk a měl by ho i složit. Editováno: 12. Srpen 2014, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 a nakolik odhadem, bez prace myslim jen dily, vyjde prestavba kdyz klimu standartni mam u tdi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Už jsem to tu psal co to stálo mě. Je to příspěvek č.59 A je jedno zda je to benzín či nafta. Ono je to o tom to taky celé sehnat. Jestli to seženeš s nebo bez kabeláže. Nejhůře se shání ovládací panel climatronicu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Jojo, jak píše combi2002, cena je závislá od toho za kolik seženeš díly. Bednu topení jsem sehnal za 4000, panel mě stál cca 1500 u našich severních sousedů, a pak už jen drobnosti, jedna svorkovnice a asi 4 piny, O-kroužky za dvacku, ostatní kabeláž jsem dostal s bednou. Takže cena téměř dvojnásobná než měl combi2002 A pak ještě naplnění klimy cca 850. Nedá mi to, sice to už tu bylo zmíněno, ale musím si přihřát polívčičku, namontovat climatronic do combi2002 auta byl můj nápad, on si tam chtěl dát jen obyč klimu.. Tak jsem mu to trochu rozmluvil. A časová náročnost je tak dva až tři dny, pokud tam klimatizace už byla - řeší se "pouze" interiér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Naprostý souhlas Byl to naprostý chlapský hec, proč to nezkusit. A hlavně, v tu dobu byl tady na fóru ten climatronic k prodeji za 3000 Kč Teď jsem maximálně spokojenej a uvidíme jak dopadne ten další společný projekt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THe_KbK Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Jakej bude další společnej projekt? :-) KAždopádně si myslím že climatronic je hodně podařenej projekt. Jak prodám BMW tak kupuju fabii 2.0i a dám to tam taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Drewie doufam ze dorazis do Jesenic na tu tvoji oranzadu bych se rad podival Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Trochu OT jojo, už jsem Liborovi slíbil, že přijedu, tak snad Vás všechny nezklamu, mojí obyčejnou fábií Společný projekt? Jestli máš zájem, tu je "přihláška": http://forum.skodahome.cz/topic/122269-jak%C3%A9-m%C3%A1-fabia-sklo/#entry1912732 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THe_KbK Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Tím je myšlen antiradar do fabie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Néé, ten odkaz je přeci na 4. příspěvek toho vlákna.. no nic, konec OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 Přemýšlel jsem nad tím sklem, škoda ty cena, ale hold výjimečnost se platí, držím palce, ať se povede :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 kolik ze chteji za sklo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 29. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2014 Tady je odpověď na kortyzonův dotaz ohledně bočních lišt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Krásná práce, Také s tím budu muset něco konečně udělat. Jak jsi to nakonec přidělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 No, přidělat to vyndané nemělo smysl. Muselo se to udělat, když je to zamontované. Aby to taky trochu lícovalo. Lišty jsou přilepené dvousložkovou epoxydovou pryskyřicí pouze k panelu. V návodu psali, že to lepí všechno, tak uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 zapomel sem to ohodnotit,tak teda moc hezky, kdybych nevedel ze climatronic do fabky nedaval a nevidel tohle vlakno, tak reknu ze to v tom aute bylo odjakziva, vypada to jako origo z fabrikyloni v jesenicich sme to vsichni okoukli a zaslintali si kluci je to fakt pecka co ste dokazali, pro me byl vrchol vseho dodelani vyhrevu sedacek, coz je proti vam trapny kdyz vim ze drewie ma vyhrevy i vzadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.