Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj.

Zajímalo by mně, dá-li se někde zjistit, jakou částku bych dostal od pojišťovny v případě odcizení vozidla.

Před 2,5 lety jsme koupili ojetou octavii2. Cena tehdy byla 270 000,- Jelikož jsme na ni docela dlouho šetřili, sjednali jsme si na ni kromě zákonné pojistky i havarijní pojišténí (odcizení, vandalismus, živelní událost). Celkem ročně platíme kolem 10 000,-. V současné době jsme nuceni trochu více šetřit, takže začínám uvažovat, jestli to havarijko nezrušit a nenechat jen zákonné pojištění. Auto parkujeme pouze v garáži, která je součástí domu (krom občasného parkování u suparmarketů při nákupech).

Díky za rady.

No asi takto mě bylo řečeno, že nejlepší je kouknout se do bazarů kolik chtějí oni a nebudeš moc daleko kolik při odcizení dostaneš ty. Ale musí to být velmi podobné vozidlo (výbava,stav,servisy atd..). Jinak je dobré každý rok obnovovat smlouvu a snižovat hodnotu na kterou je pojištěno tvoje auto. Dělá to pak taky docela slušné penízky. Většině lidí to obnovují automaticky a tuto hodnotu jim nesnižují. Lidi se pak diví že auto mají pojištěno třeba na 300 000Kč, ale po 5 letech tuto hodnotu nikdy nedostanou a budou rádi když se při odcizení dostanou na polovinu. :feve:

Zkus porovnat tvoje pojištění s nabídkou na Top-Pojištění.cz

octavia 2 combi 1.6 fsi r.v. 2005 je u ceske poj. odhadnuto na 170.

tak jenom pro predstavu: koncem roku 2008 (12 mesic) jsem koupil novou OII 1.9 TDI za 18600 Eur, koncem roku 2010 (11 mesic) jsem mel nehodu, byla to totalka a likvidator z Allianz urcil zustatkovou cenu vozidla pred nehodou na 11200 Eur, auto melo najeto v case nehody 81 000km... cili za 23 mesicu provozu stratilo auto pres 7000 Eur... (jen pro info mel jsem GAP, cili v pohode :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.