Jikra Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 SaHo: v každém solidním servisu ti je objednají do druhého dne..... Nevím jestli nejsou na netu někde k mání levněji. potom jen pilku pilník neb frézu.... lepidlo .....a už blikáš Smutný je že u koncernového bratříčka Pola už se dělají minimálně od MR 09...a Fobie 2012 nic..... ale fakt je že ty u toho Pola jsou proti těmto uplně tropický Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 3. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2011 a nejde přehodit celé zrcátko s octavie ? mě by se líbilo sklápění a osvětlení nást. prostoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 4. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2011 Jedno mam s svícením a sklápěcí.... můžeš si to vyzkoušet no řeknu Ti na rovinu tím jsem začínal....ale je to složitější než se zdá.... musíš použít ten původní držák (tu pevnou část co je na dveřích) z Fabie kulivá dveřím a systém toho kloubu je uplně jiný než má OII FL a jsou tam uplně jiné rádiusy vnějších krytů... a nevím jak by si poradilo BCM se sklápěním... neumí to ani Polo . Toť je zatím mé status quo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.o.c.i. Vloženo 7. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 Ahoj, tak vidim, že to jde udělat jedině, jak psal Jikra..Já jsem psal firmě BA ale ty to nedělají. Ještě jsem zkoušel známého ze škodovky ale zatim, co mi říkal, tak to vypadá blědě. Ještě se mi ozve, kdyby na něco narazil...Je tam většinou problém s tím úchytem na dveřích, jiná zrcátka např. SII,SI,OCII atd. mají někde jinde vyvrtané ty díry, co drží ve dveřích (tohle mi bylo řečeno) Takže uvidíme, co bude dál...Snad to nějak půjde, páč bych ty blinkry fakt chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 k.o.c.i. na nic nečekej.... pilku pilník a tradá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 škoda to sklápění by se mi mooc líbilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 KoNGu ony se stejně sklápěj tak nějak divně, neúplně a navíc musíš držet dlouho dálku.... nevím jestli to za to stojí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 8. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2011 no to je fakt a to osvícení by šlo při troše úsilí dobastlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 Nešlo ( není tam na to místo, tedy myslím na origo světýlko z OII FL je to poměrně velkej trojúhelníček a do zrcátka je schovaná 5W bezpaticová žárovka, a v tom fabiovym zrkadle vprostřed jak by mělo být, tak tam jde těsně ten mehanizmeček na hýbání zrcátka horedole vlevovpravo.... taky jsem nad tím přemejšle,l elektricky bych to připojil asi k stropnímu světlu ne ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 10. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 jj stropní světlo to jistí, ale pokud tam není místo tak je to blbý leda vybastlit přímo nějaký led komponent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smiegel Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 Moc moc super,škoda,že nejsem zručný Nechtěl by mi s tím někdo pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smiegel Vloženo 12. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 Kluci a nejsou zrcátka z Yetiho stejná ? Ten má totiž blinkry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 12. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 Nejsou, koukal jsem se na to v salónu u Hlaváčka v Litomyšli - mají tam FII, R a Y hned vedle sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smiegel Vloženo 12. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 Nejsou, koukal jsem se na to v salónu u Hlaváčka v Litomyšli - mají tam FII, R a Y hned vedle sebe. Tak to je škoda,já na to dost sázel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.