Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

SaHo: v každém solidním servisu ti je objednají do druhého dne..... Nevím jestli nejsou na netu někde k mání levněji. potom jen pilku pilník neb frézu.... lepidlo .....a už blikáš :palec2:

Smutný je že u koncernového bratříčka Pola už se dělají minimálně od MR 09...a Fobie 2012 nic..... :aggressive: ale fakt je že ty u toho Pola jsou proti těmto uplně tropický lollollollol

a nejde přehodit celé zrcátko s octavie ? mě by se líbilo sklápění a osvětlení nást. prostoru :help:

Jedno mam s svícením a sklápěcí.... můžeš si to vyzkoušet :palec2: no řeknu Ti na rovinu tím jsem začínal....ale je to složitější než se zdá.... musíš použít ten původní držák (tu pevnou část co je na dveřích) z Fabie kulivá dveřím a systém toho kloubu je uplně jiný než má OII FL a jsou tam uplně jiné rádiusy vnějších krytů... a nevím jak by si poradilo BCM se sklápěním... neumí to ani Polo :feve: . Toť je zatím mé status quo lol

• Autor

Ahoj, tak vidim, že to jde udělat jedině, jak psal Jikra..Já jsem psal firmě BA ale ty to nedělají. Ještě jsem zkoušel známého ze škodovky ale zatim, co mi říkal, tak to vypadá blědě. Ještě se mi ozve, kdyby na něco narazil...Je tam většinou problém s tím úchytem na dveřích, jiná zrcátka např. SII,SI,OCII atd. mají někde jinde vyvrtané ty díry, co drží ve dveřích (tohle mi bylo řečeno) Takže uvidíme, co bude dál...Snad to nějak půjde, páč bych ty blinkry fakt chtěl :)

k.o.c.i. na nic nečekej.... pilku pilník a tradá kol-47.gif

škoda to sklápění by se mi mooc líbilo

KoNGu ony se stejně sklápěj tak nějak divně, neúplně a navíc musíš držet dlouho dálku.... nevím jestli to za to stojí....

no to je fakt a to osvícení by šlo při troše úsilí dobastlit kol-47.gif

Nešlo :o( není tam na to místo, tedy myslím na origo světýlko z OII FL je to poměrně velkej trojúhelníček a do zrcátka je schovaná 5W bezpaticová žárovka, a v tom fabiovym zrkadle vprostřed jak by mělo být, tak tam jde těsně ten mehanizmeček na hýbání zrcátka horedole vlevovpravo.... taky jsem nad tím přemejšle,l elektricky bych to připojil asi k stropnímu světlu ne ???

jj stropní světlo to jistí, ale pokud tam není místo tak je to blbý leda vybastlit přímo nějaký led komponent

• 2 týdny později...

Moc moc super,škoda,že nejsem zručný :kol-26: Nechtěl by mi s tím někdo pomoct :kol-28:

• 3 týdny později...

Kluci a nejsou zrcátka z Yetiho stejná ? Ten má totiž blinkry :kol-47:

Nejsou, koukal jsem se na to v salónu u Hlaváčka v Litomyšli - mají tam FII, R a Y hned vedle sebe.

Nejsou, koukal jsem se na to v salónu u Hlaváčka v Litomyšli - mají tam FII, R a Y hned vedle sebe.

Tak to je škoda,já na to dost sázel :kol-17:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.