Publikováno Říjen 26, 201113 r Zdravim, předem upozorňuju, že jsem pročetl celý forum, pár témat na to jsem našel, ale nic pro mě. O co jde: Předělávám manuál okna do elektriky, s tím souvisí i výměna minimálně řidičova tapecu...Mám červený interiér, jak výplně tapeců tak sedačky.Mám domluvený v čalounictví, že mi to předělá ale že bych si musel sehnat tu látku. Chtěl bych to originál, né žádný flockování nebo koženku. Tudíš bych potřeboval stránku nebo shop, kde bych sehnal originální červenou látku. Našel jsem nějaký odkaz asp2.cz nebo tak nějak ale nefunguje... Nevíte na kolik vyjde metr týhle látky a kolik čverečných metrů je třeba na přetapecování dveří u řidiče a spolujezdce? Díky moc za odpovědi. EDIT: Nikdo neví aspoň odkaz na nějakou stránku na prodej látek? Upraveno Říjen 27, 201113 r od Wojnar Edituj příspěvky a nepiš dva po sobě v krátké době!
Říjen 28, 201113 r Autor On mi prostě řekl, že se ta látka špatně schání a jestli si jí seženu sám...:-/
Říjen 28, 201113 r V Boleslavy je čalounictví který má všechny látky z produkce škodovky (elegance, RS atd...) http://www.autointerier.cz/catalog.php?ct=5&str=2
Říjen 28, 201113 r Autor Tam už jsem psal a odpověděli, že maj pouze červenou látku s L motivem na sedačky, na tapec ee...:-/
Říjen 28, 201113 r Autor vyfotím... EDIT: Právě že ne, vyfotil jsem to.Teď tam mám tapec na kličky a potřebuju koupit buď červený tapec na elektriku a nebo koupit s jiným zbarvením, sehnat tuhle látku a nechat to potáhnout do týhle červený... Upraveno Říjen 28, 201113 r od Wojnar Edituj příspěvky!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.