gokralik Vloženo 27. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 (editace) Nazdar. Mám teď na zahradě dvě Fábie, jedna dotáhnutá z německa, druhá z Áček. Ta z německa je 2002, česká 2006. Jde o to, že když otevřu kapotu, tak v jejich rozích (pod sklem) je svar jakoby předního sloupku a nosníku ke kterému je přišroubovaný blatník. Ta německá to má celkem hladké, ale je tam hrouda tmelu. Ta z Áček to tam má celkem prasácky zasmolené tím tmelem. Proto bych chtěl poprosit všechny, kdo se můžou k nějaké Fábii dostat, jestli by se tam nejukli. Jestli je to moc špatné a nebo jestli je to ono pověstné obsrávání kvality po roce 2004. Jinak vypadá všecho v pořádku, nikde není po amatérských svarech ani stopy. Jen tohle místo. Pro upřesnění, myslím ta dva místa v horních rozích přiložené fotky (lepší jsem na netu nenašel). Tady jsou fotky. Modrá je 2002, stříbrná 2006. Editováno: 27. Říjen 2011, autor: gokralik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 27. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 Fotky ti nejdou najit a na tom obrazku si to vubec nedokazu predstavit kde to myslis promin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gokralik Vloženo 27. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 Moc se omlouvám, nechal jsem album zamknuté. Když otevřeš kapotu a podíváš se do spodních rohů čelního okna. Tak jsou tam jakoby "dutiny" a v nich ten svar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gokralik Vloženo 27. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 Doprčice, nějak to nechce spolupracovat. Obrázky jsem nahrál na imageshack. Takže modrá 2002, stříbrná 2006. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 Mas to O.K. Ubs hmota sa nanasa a rozotiera rucne. Nenajde 2 rovnake auta ktore to maju rovnako nanesene+rozotrete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gokralik Vloženo 27. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 Díky. Tak tu stříbrnou asi dělal nějaký brigádník, páč to vypadá fakt hnusně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 (editace) Robil to na poslednej nocnej sichte 10 minut pred fajrontom. http://www.youtube.com/watch?v=O3BkaUbgcm4&feature=related Editováno: 27. Říjen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.