Publikováno Říjen 30, 201113 r Zdravím, chci se zeptat, jestli se někdo nesetkal s následujícím jevem? Mám Fabii 1, 1,4 , včera večer jsem už za tmy nastartoval a první co mě zaujalo, že blikala žárovka na stropě. Začal jsem do ní ťukat, jestli není špatnej dotek a pořád to bylo stejný. Jenže pak jsem rozsvítil světla začal couvat a všimnul jsem si, že takto problikuje úplně všechno - palubní deska, všechny světla vč. couvaček. Napadlo mě vypnout motor a po opětovným nastartování už to bylo v pohodě. Nevíte někdo, čím to mohlo být? Roman.
Říjen 30, 201113 r jak je na tom baterka? první bych začal tam = skontroloval zda není mezi svorkama na pólech baterie bordel a zda jsou dobře dotažený
Říjen 30, 201113 r Dobrý den.Opravuji autoelektriku na nákladní a autobusové technice.Tento problém je tam velice častý,pro velké proudové zatížení.Ve většině případů,je problém 1-Regulátor-v alternátoru a znečistěné přípoje k němu.2- Diody v alternátoru a čisté spoje.3- Ostaní spoje k baterce (hlavní pojistky,kontakty na baterce plus kostry).Mnoho zdaru.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.