Přejít na obsah

namorek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení namorek

Nováček

Nováček (1/14)

  • Conversation Starter Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

-1

Popularita

  1. chtěl bych se zeptat, jak se vyjme konektorr senzoru natočení úhlu volantu, na kterej se dá dostat levou mlhovkou. Ještě mám jeden poznatek, když jsem tím otvorem pro mlhovku prostrčil ruku a dotknul se černýho plastu, který je kolem tý nádržky serva, tak se ten plast začal drolit jako papír. Je to normální?
  2. Zdravím, chci se zeptat, jestli jsem schopen doma vyměnit plochý drážkový řemen u Fabie 1,4 benzin, 44 kW ? Máte někdo zkušenost, eventuelně můžete poradit jak postupovat ? nebo radši mám navštívit mechanika? Roman.
  3. Zdravím, chci se zeptat na následující věc. Na Fabce I (2001) jsem si všimnul na gumových lemech mezi dveřmi a oknem takových jako malých vystouplých plošek. Ona sice ta guma ja cca 1 cm silná, ale mě to připadá jakoby to byly výstupky od rezu plechu pod tou gumou. Zajímavý je, že to není u všech oken, ale jen vzadu. Je to možný? Napadla mě souvislost s "bolestí" 5. dveří Felicie, jestli tohle není něco podobnýho? Nebo se jen snad jedná o vadu gumy? Nemáte někdo podobnou zkušenost? Díky, Roman
  4. Zdravím, mám Fabku 1,4 44 kW 2001, v těchto dnech, kdy zažíváme mrazy, kvílí posilovač pořád, i když na volant vůbec nesáhnu. Tento zvuk je při normálních teplotách slyšet jen při zatočrní volantem. Není to tím, že olej je pořád studenej? Díky, Roman.
  5. Zdravím, chci se zeptat, jestli se někdo nesetkal s následujícím jevem? Mám Fabii 1, 1,4 , včera večer jsem už za tmy nastartoval a první co mě zaujalo, že blikala žárovka na stropě. Začal jsem do ní ťukat, jestli není špatnej dotek a pořád to bylo stejný. Jenže pak jsem rozsvítil světla začal couvat a všimnul jsem si, že takto problikuje úplně všechno - palubní deska, všechny světla vč. couvaček. Napadlo mě vypnout motor a po opětovným nastartování už to bylo v pohodě. Nevíte někdo, čím to mohlo být? Roman.
  6. Díky za info, ale ještě nevím, kde je ten odvzdušňovací šroub pro spojku?
  7. Zdravím, byl jsem u mechanika, kde jsme za mé asistence (šlapání na brzdu) měnili brzdovou kapalinu- Fabia I 2001. Ale až nyní jsem si uvědomil, že jsme jaksi zapomněli na spojku. Vůbec nevím, jak se to u spojky provádí. Můžu poprosit zkušené o postup co a jak se s tou spojkou dělá? Předem moc děkuju. Roman
  8. has not set their status

  9. Mám Fabii r.v. 2001, najeto cca 30 000 km a ještě jsem neměnil původní chlacící kapalinu. V jakém intervalu ji měníte vy?
×
×
  • Vytvořit nový...