namorek Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 Zdravím, chci se zeptat, jestli se někdo nesetkal s následujícím jevem? Mám Fabii 1, 1,4 , včera večer jsem už za tmy nastartoval a první co mě zaujalo, že blikala žárovka na stropě. Začal jsem do ní ťukat, jestli není špatnej dotek a pořád to bylo stejný. Jenže pak jsem rozsvítil světla začal couvat a všimnul jsem si, že takto problikuje úplně všechno - palubní deska, všechny světla vč. couvaček. Napadlo mě vypnout motor a po opětovným nastartování už to bylo v pohodě. Nevíte někdo, čím to mohlo být? Roman. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 jak je na tom baterka? první bych začal tam = skontroloval zda není mezi svorkama na pólech baterie bordel a zda jsou dobře dotažený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hosek57 Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 Dobrý den.Opravuji autoelektriku na nákladní a autobusové technice.Tento problém je tam velice častý,pro velké proudové zatížení.Ve většině případů,je problém 1-Regulátor-v alternátoru a znečistěné přípoje k němu.2- Diody v alternátoru a čisté spoje.3- Ostaní spoje k baterce (hlavní pojistky,kontakty na baterce plus kostry).Mnoho zdaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 ak mas servo pozri tuto temu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.