Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim,

mel bych dotaz ohledne komfortni jednotky do Fabie 2001, 1.9 TDi.

Moje je vadna a ja mam moznost koupit jinou, ktera ma ale v oznaceni

jine koncove pismeno. Tedy ja mam: 6Q0 959 433 A a ta kterou chci

koupit je: 6Q0 959 433 H.

Muze mi nekdo sdelit, jaky je mezi nimi rozdil a jestli mi ta nova bude

v mem aute fungovat, ci co bude potreba upravit, zmenit?

Diky vsem za pripadnou pomoc.

Vloženo

nazdarek

tak v etke sa pise toto 6Q0959433H:riadiaca jednotka systemu komfort pre vozidla s centralnym zamykanim

a 6Q0 959 433 A je riadiaca jednotka systemmu komfort. takze rozdiel asi iba v DO mozes byt v klude fachat ti bude len to spravne nakodovat. :palec2:

Vloženo

nazdarek

tak v etke sa pise toto 6Q0959433H:riadiaca jednotka systemu komfort pre vozidla s centralnym zamykanim

a 6Q0 959 433 A je riadiaca jednotka systemmu komfort. takze rozdiel asi iba v DO mozes byt v klude fachat ti bude len to spravne nakodovat. :palec2:

Asi jsi mel na mysli, ze H podporuje dalku a A ji nepodporuje ne? Protoze klasicky centralni zamykani mi podporovala ta moje jednotka taky.

Doufam, ze to bude jen tohle. ;-)

Vloženo

Už si prd pamatuju, ale mám intenzivní pocit, že "A" je starší verze "H" :) Jinými slovy jsou stejné a záměnné. DO neumí ani jedna z nich

Myslim, ze mas pravdu, ted jsem koukal na popis te jednotky H a ta taky nepodporuje DO. Znamena to tedy, ze pokud budu chtit DO,

budu muset sehnat jednotku, ktera to umi ze?

Vloženo

jo, buď na konci "E" nebo "G" (nebo je to "C" ? - už nevím přesně, i když v autě mám tu neéčkovou komfortku). Pak jsou ještě komfortky co umí dálku, ale běhají na jiný frekvenci, než ty vystřelováky co se běžně prodávaj - tady si už na písmeno nevzpomenu vůbec.

Vloženo

jj wittmann ma pravdu som si stou dialkou nebol isty.etka toho vela neprezradila.kedze ja komfotku nemam bo classic socka nezaujimal som sa az tak podrobne.DO som vyriesil neorigo vystrelovakom bo mi hlavne islo o kufor na dialku.

• o 1 rok později...
  • o 1 rok později...
Vloženo

Zdravim vas.

Uz docela dlouho mi nejde DO na fabii r.2001.Resil jsem to a v servise mi rekli ze odesla komfortka. Mam tam komfortku s cislem 6Q0959433 C. Jenze se zrovna tato blbe shani aby nebyla prilis draha.Da se vymenit treba s 6Q0959433 E ? Vybavu mam klasiku,predni okna v elektrice,zrcadka taky,klima...

Prosim o radu.Diky:)

• o 5 let později...
Vloženo

Ahoj, když mám tuto komfortní jednotku : 6Q0 959 433 A -mám přední el okna+zrcatka a central,když ji zaměním za tu co umí dálkové ovládáni,stačí jen vyměnit a naprogramovat klíček ? popř. jakou potřebuji ?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...