Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim,

mel bych dotaz ohledne komfortni jednotky do Fabie 2001, 1.9 TDi.

Moje je vadna a ja mam moznost koupit jinou, ktera ma ale v oznaceni

jine koncove pismeno. Tedy ja mam: 6Q0 959 433 A a ta kterou chci

koupit je: 6Q0 959 433 H.

Muze mi nekdo sdelit, jaky je mezi nimi rozdil a jestli mi ta nova bude

v mem aute fungovat, ci co bude potreba upravit, zmenit?

Diky vsem za pripadnou pomoc.

nazdarek

tak v etke sa pise toto 6Q0959433H:riadiaca jednotka systemu komfort pre vozidla s centralnym zamykanim

a 6Q0 959 433 A je riadiaca jednotka systemmu komfort. takze rozdiel asi iba v DO mozes byt v klude fachat ti bude len to spravne nakodovat. :palec2:

• Autor

nazdarek

tak v etke sa pise toto 6Q0959433H:riadiaca jednotka systemu komfort pre vozidla s centralnym zamykanim

a 6Q0 959 433 A je riadiaca jednotka systemmu komfort. takze rozdiel asi iba v DO mozes byt v klude fachat ti bude len to spravne nakodovat. :palec2:

Asi jsi mel na mysli, ze H podporuje dalku a A ji nepodporuje ne? Protoze klasicky centralni zamykani mi podporovala ta moje jednotka taky.

Doufam, ze to bude jen tohle. ;-)

Už si prd pamatuju, ale mám intenzivní pocit, že "A" je starší verze "H" :) Jinými slovy jsou stejné a záměnné. DO neumí ani jedna z nich

• Autor

Už si prd pamatuju, ale mám intenzivní pocit, že "A" je starší verze "H" :) Jinými slovy jsou stejné a záměnné. DO neumí ani jedna z nich

Myslim, ze mas pravdu, ted jsem koukal na popis te jednotky H a ta taky nepodporuje DO. Znamena to tedy, ze pokud budu chtit DO,

budu muset sehnat jednotku, ktera to umi ze?

jo, buď na konci "E" nebo "G" (nebo je to "C" ? - už nevím přesně, i když v autě mám tu neéčkovou komfortku). Pak jsou ještě komfortky co umí dálku, ale běhají na jiný frekvenci, než ty vystřelováky co se běžně prodávaj - tady si už na písmeno nevzpomenu vůbec.

• Autor

Tak nakonec to necham jak to bylo. Tedy bez DO.

Diky za pomoc!

jj wittmann ma pravdu som si stou dialkou nebol isty.etka toho vela neprezradila.kedze ja komfotku nemam bo classic socka nezaujimal som sa az tak podrobne.DO som vyriesil neorigo vystrelovakom bo mi hlavne islo o kufor na dialku.

• 1 rok později...

Zdravim komfortka 6Q0 959 433 E  umožňuje přizpusobit klic s 433 Mhz frekvenci či 434 Mhz ?? diky

• 1 rok později...

Zdravim vas.

Uz docela dlouho mi nejde DO na fabii r.2001.Resil jsem to a v servise mi rekli ze odesla komfortka. Mam tam komfortku s cislem 6Q0959433 C. Jenze se zrovna tato blbe shani aby nebyla prilis draha.Da se vymenit treba s 6Q0959433 E ? Vybavu mam klasiku,predni okna v elektrice,zrcadka taky,klima...

Prosim o radu.Diky:)

jo. Já to měl obráceně: C místo E.

Super teda.protoze s koncovym E jsem jich nasel hodne,ale s C temer zadnou.

E je myslím ta nejvyšší.. podporuje 4 el. okna, dálkový centrál a alarm. Já jsem vyměnil A za E a bez problémů

C je starší označení pro E - ty jednotky jsou úplně stejné, podobně A je předchůdce H (verze bez DO) a D je kompatibilní s F (DO na 315Mhz)

• 5 let později...

Ahoj, když mám tuto komfortní jednotku : 6Q0 959 433 A -mám přední el okna+zrcatka a central,když ji zaměním za tu co umí dálkové ovládáni,stačí jen vyměnit a naprogramovat klíček ? popř. jakou potřebuji ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.