vinklec Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Ahoj, koncem října 08 jsem dával nový žárovky Bosch - Xenon Blue a naprpstá spokojenost. Svítí skvěle a pěkně bíle s lehkým nádechem do modra. Opravdu můžu jen doporučit ... Kámoš mi sehnal pár za 250,- , tak jsem si je tam šoupnul.... Kde Ti je koupil za takovou super cenu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zedd Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 (editace) Takže 4.4.2008 jsem koupil Philips H4 Xtreme Power jsem s nimi nad míru spokojen. Dneska mi jedna praskla. Což znamená, že vydržela 10 měsíců. Docela dost jezdím, takže v praxi to znamená 500 hodin svícení (dle celkového počítání hodin v palubním PC). Jestliže jednou ročně zainvestuji 600,- do žárovek tak jsem spokojen. Editováno: 27. leden 2009, autor: Zedd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Dal jsem Osram cool blue místo Osram Nightbreaker. Jednoduchým porovnáním mohu říct, že NB svítí daleko lépe, až na tu výdrž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Tak chci nové... rozhodl jsem se pro Philips H4 Xtreme Power ...snad dobrá volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafan33 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Tak nakonec padla volba na BOSCH PLUS 50/60 EXTRALIFE a viditelnost je daleko lepší než proti původním Philips H4 Xtreme Power. Cena v makru byla 300 Kč/ kus. Tak pokud vydrží rok jako ty staré, tak to bude vynikající. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviauser Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Tak nakonec padla volba na BOSCH PLUS 50/60 EXTRALIFE a viditelnost je daleko lepší než proti původním Philips H4 Xtreme Power. Cena v makru byla 300 Kč/ kus. Tak pokud vydrží rok jako ty staré, tak to bude vynikající. @ Rafan33 ... aku verziu z tychto si kupil? *H1 plus 50 Extralife *H4 plus 60 Extralife *H7 plus 60 Extralife respektive, čo pasuje na Octavku 1,2001? H1, H4, H7 alebo je to jedno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafan33 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Tak octaviauser, ty žárovky které mám jsou BOSCH H4 plus 60 Extralife. Ale musím upozornit, že nemají to takové bílé světlo, jako ostatní. A neboj, není ani žluté! Prostě takové normální! Ale ta účinnost je opravdu skvělá! O tom to přeci je, aby řidič dobře viděl a ne jen světla na okrasu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) Tak vcera mi prdla po 4,5 mesici a 7000 km leva Osram NB Soupnul jsem tam obyc nejakou starsi co se valela v garazi a rozdil je videt okem Opravdu to prd vydrzi Editováno: 12. Únor 2009, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 (editace) Já přemýšlím o těhle: http://tuning.autodoplnky.cz/zarovky-phili...ower-8-s4085326 Dají se koupit někde v obchodáku v praze? Tesko, Makro, Billa neví co ještě? Kůli reklamacím. Editováno: 17. Únor 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Mne dnes prisli tieto: Philips NightGuide 2xLifetime Tak som zvedavy, ake budu. Ci tie tri zony naozaj tak svietia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Vcera prdla i prava NB Byl jsem ale poucen,ze normalni zarovka ma udajne zivotnost caa 450 hod,ty vic svitive caa 200 hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthony Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 dva roky záruka, tak vo co go Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra_b Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 dva roky záruka, tak vo co go Nedavno jsem shanel nove zarovky a ty Phillips maj na EBAY tak za 500 kc i s postovnym sadicku i s tema parkovackama, u nas je cena o dost vyssi. Nakonec jsem tam dal ale na radu kamarada nejake 100W nehomologovane, svitej jako das a stala sada 150 korun. Doufam teda ze se mi neroztecou svetla teplem nebo nejak neprepali kontakty, ale jinak spokojenost. Za ty penize i kdyby to melo vydrzet pul roku tak dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Protijedoucí auta ti jistě děkují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 2 olisoft: tak jaké jsou ty PHILIPS 12V H4 60/55W Night Guide DUO ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Já přemýšlím o těhle: http://tuning.autodoplnky.cz/zarovky-phili...ower-8-s4085326Dají se koupit někde v obchodáku v praze? Tesko, Makro, Billa neví co ještě? Kůli reklamacím. já je mám v autě a zatím naprostá spokojenost otázka je životnost no, uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra_b Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Protijedoucí auta ti jistě děkují ono to neoslnuje, mam to po technicke serizene a miri to hezky dolu. dela to pekne bile svetlo a hezky to sajni, jen to neni holt homologovane. ti co maji spatne serizene xenony oslnujou mnohem vic... kdyz to bude zlobit nebo na me budou moc blikat, koupim ty phillips pres EBAY a bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Hlavně bych se bál o tu parabolu, aby nepopraskala. Ale snad to bude v pohodě. Mě teď došly ty Philips X-treme Power tak jsem zvědavý. Kupoval jsem u Autodoplnky.cz mají je nejlevnější. Bohužel s případnou reklamací bych u nich asi nepohodil. Protože k žárovkách mi přišel papír se zajímavým vysvětlením zákona "Záruka se nevztahuje na opotřebení věci způsobené jeho obvyklým používáním..." a vysvětlují to tak že reklamaci neuznají asi vůbec. Ale já bych jim dal . Ale snad žárovky vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Ja pouzival 55/100W dlouhy leta. Dalkovy pouzivam (kupodivu ), kdyz proti nikdo nejede, takze v tom to neva a kdyz nekdo oslnuje (obzvlast rad mam mlhovky+potkavaci) pri 2x100W zablikani+par drobnejch W ze zbytku, to vetsinou melo efekt. Parabolam ani "sklum" se nic nestalo. Do potkavacek bych to ale nedal, to je prasecina, to uz radsi HID prasecinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senty Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Reklamaci ti musí uznat!Měl Osram NB a jedna mi po 4 měsících praskla.Kupoval jsem ji v Obi a normálně mi vrátili penize.Ne však hned.Někam ty žárovky asi posilali,ale bez problému mi dali penize.Na druhou stranu,ale ty žarovky mají životnost kolem (teď nevím přesně) 200-250 hodin.A já jsem je za ty 4 měsíce používání měl přibližně zapnuté tu jejich dobu životnosti,ale to nikdo neví.Je to o tom,že někdo najede za tu dobu 1000 km a jiný třeba 15tis km a víc.to ti prodejci nemůžou tušitTakže bych se reklamace nebál.Možná bych je spíš koupil někde v místě bydliště ať ji můžu vyřídit osobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-o-s-h-u-a Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Tak pár dní mám na autě: PHILIPS H4 12V 55/60W X-TREME POWER + 80% SVĚTLA - no abych řekl pravdu, tak jsem čekal víc !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafan33 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Tak pár dní mám na autě: PHILIPS H4 12V 55/60W X-TREME POWER + 80% SVĚTLA - no abych řekl pravdu, tak jsem čekal víc !!! Také jsem jsem je měl a také jsem čekal, že to bude pecka. Je pravda, že odešla po jednom roce, ale měl jsem na nich 25 000km. Tak si myslím, že na výdrž budeš spokojený! Ale já bych si je už nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-o-s-h-u-a Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Také jsem jsem je měl a také jsem čekal, že to bude pecka. Je pravda, že odešla po jednom roce, ale měl jsem na nich 25 000km. Tak si myslím, že na výdrž budeš spokojený! Ale já bych si je už nedal. Čekal jsem více ohledně svícení - už bych po druhé do nich taky nešel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRN1 Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Taky sem vystřídal řadu žárovek ale moc velkej rozdil ve svítivosti mezi nima nepozoruju,tak maximálně v ceně a v životnosti,hight breaker ty vydrží dost málo. Mě vydrželi 10 měsíců tak sem je reklamoval a vrátili mi peníze. Zásadní rozdíl sem poznal až potom co sem srazil srnu o kterou sem rozflákal světlo a masku. Po zralé úvaze sem koupil oba světlomety fungl nový (orig.škoda) a ten druhej co sem nerozbil sem prodal. Teď to svítí jako kr.... na kazdou zárovku. Ty starý světla byli zevnitř zašlí a zvenku poškrábaný. Ted si těch novejch pařičně vážím...dodržuju bezpečnou vzálenost aby na ně nelítali šutry, nešmidlám suchým hadrem kdyz sou špinavý a používám žarovky s UV filtrem. Toť moje zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frygo Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte skušenosti s H.I.D. sadami. Mám OI světla H4 a chtěl bych si nějakou sadu koupit a namontovat. Dík za vaše rady a názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.