Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, dnesk jsem si pořídil autorádio

2047344-prodam-cd-autoradio-skoda-symphony-fabia-1.jpg

1) Co to je za rádio - jaký typ ?

2)Po zapnutí po mě chce rádio kód (SAFE) dá se nějak zjistit ?.

Rádio není kradené - je od kamaráda z FI RS která mu byla ukradena (i s kódem).

Mám podobné na origo rádio na kazety a to po mě žádný kód nechtělo :-)

Vloženo

Zkus se podívat z boku či zezadu, já ho tam měl od původního majitele napsané(dobrý pro zloděje,maj to pak bez práce). Pak jsem zaslechl, že na některých vrakáčích to prý dokážou. Jinak škoda servis :feve:

• o 2 týdny později...
Vloženo

Nazdar kolegovia. Kúpil som skodovku Fabiu a po výmene autobatérie sa mi zablokovalo autorádio SYMPHONY 1U0 035 161C, SKZ2Z3A1040085 made by GRUNDIG. Pomohol by mi niekto vylúskať kód??? Dakujem pekne za ochotu...

• o 11 měsíců později...
Vloženo

Dobry den mam prozbu sem majitelem vozu skoda fabia pořidil jsem si do nej original radio škoda symphony ale bohužel k nemu nema kod bylo by možne kod nějak zjistit čislo radia je SKZ2Z3C1695958

poradi nekdo kod prosim děkuji je to stare radio na kazeru

Vloženo

Je zaujímavé že sa "Norbert"ovi po výmene autobatérie zablokovalo rádio,ja som minule mal baterku na nabýjačke 14 hod a po namontovaní nebolo treba nič,akurát nastaviť hodiny.Autorádio mám Symphony CD od výroby.

• o 1 rok později...
Vloženo

Mám stejný problém s rádiem MS 303 které jsem dostal  od známého z dovezeného auta , bohužel neznám kod .Může mi někdo prosím pomoc  s kodem. Číslo  radia je SKZAZ2B 0039300.,Předem děkuji.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Zdravím chlapi,jen bych měl poznámku pro ty kteří už maj origo rádio a funguje a pak ho změní za jiné a po opětovném zapojení origa chce kod zkuste než ho připojíte mít zaplé klíčky nebo nastartováno a pak napojit odkoduje se samo ale pouze tehdy bylo li tam už jednou,mě se to tak povedlo u oktule nakonec sem se toto dočet v návodu,kod jsem neměl a chtěl ho  ale jak jsem ho odpojil a pak nastartoval a znova připíchl  tak 

jen probliklo SAFE a hned naběhlo radio které tam bylo naposled,něco bylo psané že si ho pamatuje řídící jednotka i když nechápu jak když se připojovalo jen na iso konektor,kdyby náhoudou to někomu taky tak šlo tak to potvrdte,že si nevymejšlím nebo tak podobně

Vloženo

Rádia, který mají napojení na auto vyřešený FAKRA mostem (velkej hranatej "fabrickej konektor all in one"), si ŘJ v palubovce pamatuje - je to hardwarově svázaný s imobilizérem (paměť kódu a další prkotiny). Data jdou mezi značkovým rádiem a ŘJ po CAN-busu, vím, že když já s aftermarket rádiem dám na VAGu načíst závady, tak jedna z nich je "rádio nepřipojeno" = auto pořád ještě hledá původního Beata, kterej už ale v jeho palubovce skoro 4 roky není...

• o 11 měsíců později...
Vloženo

Zdravim koupil jsem octavii a musel jsem vymenit baterii a nemam kod minuli majitel ho nema mohl by mi to nekdo zjistit ve skodovce chteli litr SKZAZ6C 1047711 1UOO351560 ty to udaje jsou na radiu predem diky

Vloženo

Jestli je rádio původní koupený origo s autem přímo z výroby, má jeho kód palubovka - nech to chvíli oboje zapnutý (natočenej motor + zapnutý rádio), ono si to pokecá po CAN-busu a rádio za chvíli naběhne.

Jiná věc by byla, kdyby rádio nebylo origo typ, kterej byl v autě z fabriky - tam se to musí uspořádat VAGem....

• o 3 týdny později...
Vloženo

Nech ho chvíli zapnutý, ono si po CAN-busu "pokecá" s palubovkou. V paměti palubovky je i kód - pokud se rádio do půl hodiny nerozjede, pak servis a napíchnout na VAG.

Kód zjistí (vygeneruje) podle VINka a po srovnání S/N rádia s databází výrobce kterejkoliv značkovej servis.

Vloženo (editace)

Ekkar a nevíš prosím jak to Vagem  zprovoznit,abych nemusel při odpojení baterie,nebo vytáhnutí rádia zadávat kod?  Symphony CD.

Editováno: , autor: Mirek 835
Vloženo

Nech ho chvíli zapnutý, ono si po CAN-busu "pokecá" s palubovkou. V paměti palubovky je i kód - pokud se rádio do půl hodiny nerozjede, pak servis a napíchnout na VAG.

Kód zjistí (vygeneruje) podle VINka a po srovnání S/N rádia s databází výrobce kterejkoliv značkovej servis.

To už jsem právě taky zkoušel bylo to skoro hodinu co jsem jel zapnutý a nic, takže budu muset navštívit servis. Napřed je tam SAFE a pak je tam 1000 a když vytáhnu klíček tak bliká červeně jedno tlačítko.

Díky :)

Vloženo (editace)

Nemáte tam natažené CANY to je celé.

Pak se po zadání pinu v tom autě, to samé rádio vždy zprovozní bez zadání PINU po následném vytažení a odpojení od napájení.

Musíte tam mít i ten trojdílný konektor - červená, žlutá, modrá. V něm je přiveden CAN.

Editováno: , autor: Combi2002

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...