hadak11 Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 síťky byly ve výbavě 3 ks, myslel jsem že jsou na nic, ale teď doporučuji dokoupit , možná se daj koupit samostatně, zatím sem vyděl pouze sadu mně osobně zaujala malá na bok kufru, nezabere místo a dáse do ní postavit pár věciček ( na zimu voda do ostřikovačů atd.), je to taková malá taška. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 10. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 Já tedy trojdílný síťový program úspěšně používám od koupě Yetiho, nyní se chystám dokoupit ještě čtvrtý díl pod plato, podle slov mého švagra jsem byl údajně jediný koho zná, že by jej někdo takto nebo vůbec používal, no popovídali jsme si o tom a teď když jsem před zhruba 14ti dny koukal do kufru jeho OII Scout tak on už je dalším koho zná a to je myslím docela dobrá reklama pro tento zádržný systém Spokojenost ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlie_s Vloženo 10. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 Síťky jsem dostal v základní výbavě (byla to tuším kombinace s rezervním kolem). Nepoužívám je, protože jsem si zvykl na vlastní "bedýnkový program" už z předchozího auta. Vozím plastovou skládací bedýnku (cena cca 50Kč/kus) do které se vejdou běžné věci. Když je potřeba , přidám druhou. Složené zabírají minimum místa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 11. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2011 kdyby se někdo chtěl zbavit té malé siťky na bok tak mám zájem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pzwak Vloženo 11. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2011 Sitky jsem dokoupil jako sadu dodatecne, v sade jich bylo celkem 5. Bocni pouzivam nejcasteji, nejmin vyuzivam tu dlouhou, zatim jen na destniky. Bedynky jsem driv pouzival taky, ale sitky mi prijdou lepsi, bedynky mi "putovaly" po kufru... Takze spokojenost a myslim ze sitky stoji za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 Já dnes instaloval čtvrtou síť pod zadní plato,žena se mě ptá kdy jako pojedu na ryby,ale mě to prostě takhle vyhovuje a nelítá mi nic po kufru ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 (editace) Teda chlapi, jak to tady čtu, já ty síťky asi taky vybalím. Mám v kufru brašnu, kde mám pár věcí: pracovní rukavice, stěrku, škrabku, celtu, rozmrazovač a smetáček. U dřívějšího auta jsem měl skládací bedýnku, jak tu padlo, cestovala. Tak jsem ji chytl háčkem na gumovém lanku, co má Roomster na zadních sedadlech. Překonám svoji lenost a instaluji síťky, jak budu luxovat vnitřek. Editováno: 21. Listopad 2011, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogo.pv Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Zdarec všichni,v Octávce jsem vozil skládací bedýnky,nyní používám síťky,ještě jsem to vylepšil gumovými upínacími popruhy s háčky asi 30cm a nemá to chybu.Tak že Tygříku nainstaluj a můžeš si přijet pro zásobu autokosmetiky Yetíkovi k vánocům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pzwak Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 Není špatná ani velká síťka na dno kufru. I když jsem někdy líny věci pod ni strkat a hodím je volně, díky okům po dně nelítají, zachytí se. Ale boční síťky jsou bezkonkurenčně nejlepší, už jsem do ní narval i velkou 3,5 litrovou láhev od okurek plnou medu a držela jak přibitá. Kdysi jsem taky vozil bedýnky, ale musel jsem v nich láhve různě šprajcovat kde čím, aby se nepřevrhly. Kdo už někdy čistil kufr od medu, pochopí, jaká je to se síťkou pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 22. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 chtělo by to dokoupit druhou boční siťku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pzwak Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 Nevim, jestli se da koupit bocni sitka samostatne, aspon ja byl nucen koupit celou sadu 5 sitek... nejmin se mi hodi dlouha uzka, leda tak na destnik, ale i tak se to mnohonasobne vyplatilo. Spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.