Přejít na obsah

síťový program


hadak11

Doporučené příspěvky

síťky byly ve výbavě 3 ks, myslel jsem že jsou na nic, ale teď doporučuji dokoupit , možná se daj koupit samostatně, zatím sem vyděl pouze sadu

mně osobně zaujala malá na bok kufru, nezabere místo a dáse do ní postavit pár věciček ( na zimu voda do ostřikovačů atd.), je to taková malá taška.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já tedy trojdílný síťový program úspěšně používám od koupě Yetiho, nyní se chystám dokoupit ještě čtvrtý díl pod plato, podle slov mého švagra jsem byl údajně jediný koho zná, že by jej někdo takto nebo vůbec používal, no popovídali jsme si o tom a teď když jsem před zhruba 14ti dny koukal do kufru jeho OII Scout tak on už je dalším koho zná a to je myslím docela dobrá reklama pro tento zádržný systém :kol-47: Spokojenost ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Síťky jsem dostal v základní výbavě (byla to tuším kombinace s rezervním kolem). Nepoužívám je, protože jsem si zvykl na vlastní "bedýnkový program" už z předchozího auta. Vozím plastovou skládací bedýnku (cena cca 50Kč/kus) do které se vejdou běžné věci. Když je potřeba , přidám druhou. Složené zabírají minimum místa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sitky jsem dokoupil jako sadu dodatecne, v sade jich bylo celkem 5. Bocni pouzivam nejcasteji, nejmin vyuzivam tu dlouhou, zatim jen na destniky. Bedynky jsem driv pouzival taky, ale sitky mi prijdou lepsi, bedynky mi "putovaly" po kufru... Takze spokojenost a myslim ze sitky stoji za to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Teda chlapi, jak to tady čtu, já ty síťky asi taky vybalím. Mám v kufru brašnu, kde mám pár věcí: pracovní rukavice, stěrku, škrabku, celtu, rozmrazovač a smetáček. U dřívějšího auta jsem měl skládací bedýnku, jak tu padlo, cestovala. Tak jsem ji chytl háčkem na gumovém lanku, co má Roomster na zadních sedadlech. Překonám svoji lenost a instaluji síťky, jak budu luxovat vnitřek.

Editováno: , autor: Tygrik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není špatná ani velká síťka na dno kufru. I když jsem někdy líny věci pod ni strkat :kol-28: a hodím je volně, díky okům po dně nelítají, zachytí se. Ale boční síťky jsou bezkonkurenčně nejlepší, už jsem do ní narval i velkou 3,5 litrovou láhev od okurek plnou medu a držela jak přibitá. Kdysi jsem taky vozil bedýnky, ale musel jsem v nich láhve různě šprajcovat kde čím, aby se nepřevrhly. Kdo už někdy čistil kufr od medu, pochopí, jaká je to se síťkou pohoda :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...