David_N Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Taky jsem řešil stejný problém, ale nakonec jsem koupil pevné tažné zařízení se sklopnou zásuvkou. Jelikož tak často nic netahám, tak ho mám demontované a nasazené pomocí dvou klíčů 19 za minutu. http://www.e-taznezarizeni.cz/tazne-zarizeni-skoda-superb-02-~z1482.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bemmet Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Zdravi chci namontovat na superba 1.9 96kw 2002 rok taznak....bohuzel nevim co to udela kdyz tam dam obyc elektroniku tudiz bez oblbovaku,kdyz tam mam kontrolku na prasklou zarovku v pristrojovce..... je ma domenka spravna kdyz dam obyc elektriku zapojim vlek rosviti se kontrolka na pristrojovce ale bude vse svitit jak ma???? nebo prestane davat napeti... kdyz to odpojim tak se to vrati do normalu???? diky za odpoved... ¨nemam parkovaciho asistenta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Ahoj, nemusíš mít obavy, nic to neudělá při běžném paralelním zapojení, ani kontrolka se nerozsvítí. A pokud nemáš park.asistenta, tak nemusíš řešit vůbec nic. Jinak vždy doporučuji, pokud máš svůj vozík, použít v něm DRL žárovky (na celý komplet) - ušetříš hodně kabelům ke světlům, které jsou dimenzovány pouze na světla v autě a co je důležitější: přerušovač blinkrů není tolik zatěžován (ten trpí vyšším odběrem nejvíce). - Ale je to pouze doporučení, nikoli nutnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bemmet Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 dekuji SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Gančarčík Vloženo 14. Duben 2020 Sdílet Vloženo 14. Duben 2020 (editace) Jeste se rozhoduji o te kouzelne krabicce, bud ano nebo ne, ale jak jste tady psali, zasuvku klasicky napojim na zadni svetla? Vozim jen obcas a az takova zatez pro to nebude ne?? A cet jsem ze u te krabicky musim napojit + az k baterce? Editováno: 14. Duben 2020, autor: Marek Gančarčík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.