Publikováno Listopad 11, 201113 r Hojte,chtěl bych poradit nefungujou mi zadní čidla,nejde mi to od letošní zimy(asi kvůli soli),když couvám tak mi to pipáá :-) klasicky ale potom mi to udělá dlouhý ton.Nevíte jak to spravit abych nemusel do servisu???Samovolně spravit???Dík Honza
Listopad 11, 201113 r dlouhý tón aniž by jsi couval? Jediné, co můžeš udělat je zkontrolovat kabeláž. Rozhodující pro určení závady je ale výpis VAGu a ten soudě podle tvého dotazu nemáš...
Listopad 12, 201113 r Mě to 3 zimy blblo a na jaře už to dělalo to samý , dlouhý pípnutí, na vagu jsou čtyři chyby, ke každýmu čidlu jedna, teď neví jaké přesně, měl jsem to rozebraný až k řídící jednotce park. as., taky to budu muset proměřit, asi bude závada ve vedení od ŘJ k čidlům, protože od čidel jde kabeláž volně až do kufru, tak jestli tam vždy v zimě zmrznul sníh a přerušilo se vedení, tak to by mohlo být ono. Kdyby byla špatná ŘJ, tak by nekomunikovala.
Listopad 12, 201113 r Autor dlouhý tón aniž by jsi couval? Jediné, co můžeš udělat je zkontrolovat kabeláž. Rozhodující pro určení závady je ale výpis VAGu a ten soudě podle tvého dotazu nemáš... Jo dělato dlouhý ton.Když bych chtěl zkontrolovat kabeláž tak musím sundat zadnín nárazník :-)
Leden 26, 20187 r Ahoj chtel jsem se zeptat posledni dobou me trápí stale pipani cidel a překážka samozřejmě nikde žádná neni...Jde to nejak vypnout nebo aspon stisit v navodech nic...Zkoušel jsem cidla utrit jelikož celý naraznik je zaflakany,ale bezezmeny...Fabia 1 r.v.2005...Diky za info
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.