ivobo Vloženo 12. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2011 Zdravím.Mám O1 1,9TDI 66kw,r.v.10/1999.Dá se na ní namontovat 6-ti stupňová převodovka?Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 12. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2011 Dá ale s tímhle motorem to nepojede možná ani na 5tku , ne pokud tam nezvedneš výkon na min 100Kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit75 Vloženo 12. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2011 Zdravím, má pravdu ten kluk s tím cvrčkem to asi nepojede. Ale jinak to dělá jedna firma v Praze,už nevím jak se jmenuje. Ale strejda GOOGLE to určitě zjistí. Mají 2 verze normální bez demontáže převodovky na 1 den asi za 7000,- a u ty druhý sportovní musí převodovka ven na 3dny asi za 23000,-kč. Pak jsem taky slyšel ještě jednu verzi že tam pasuje převodovka ze Superba,ale ten motor 66kw mě nějak do Superba neštimuje. No doufám že jsem pomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivobo Vloženo 13. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniak 1 Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 (editace) skus toto http://www.eurotunin...ortni-varianta/ a čip od juke.box je to guru na chip Editováno: 18. Listopad 2011, autor: maniak 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.