Publikováno Listopad 12, 201113 r Zdravim Hladam niekoho z okolia Košic kto by mi vedel aktivovat Comming\Leaving home, popripade ine vecicky Predpokladam ze v autorizovanom servise nadseni z mojich poziadavok nebudu.. a ked opytaju si urcite neslusne peniazky, Octavka 2 FL Upraveno Listopad 12, 201113 r od Tony350z
Listopad 20, 201113 r Tak Comming\Leaving home by som teiz chcel vediet kde sa koduje ... VAG nejaky mam.
Listopad 20, 201113 r Autor Tak myslim ze to zalezi od roku vyroby auta, ale nie som isty, pozeram ze mas po facelifte octavku, tak u teba by sa to malo dat spravit na 100% len netusim ako kedze vagcom sam nemam.... Upraveno Listopad 20, 201113 r od Tony350z
Listopad 20, 201113 r je to vsechno v kodovani centralni elektriky - 09. pokud mate novejsi vag jsou tam popisky - z hlavy si to ted nepamatuju a nemam to jak vyzkouset...
Listopad 20, 201113 r Lebo som si to aj zaskrtal ... ale stale to nejde ... je to podmienene nejaky dalsim cidlom alebo nastavenim?
Listopad 20, 201113 r no pokud nemas destak tak myslim musis bliknout dalkovejma po dojeti a otevreni dveri, tak nejak to tam je - presne si to nepamatuju...
Listopad 20, 201113 r zkus zhasnout svetla a musis predtim myslim mit nastartovano. a jeste tam je nekde u toho jedna popiska, jestli to je automaticky nebo manualne, nebo tak neco, ale to si fakt nepamatuju...
Listopad 20, 201113 r myslim ze to tam musis dat manualne jestli se nepletu... protoze automaticky je to pro svetelny senzor... zkus to oboje a uvidis...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.