Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

jak se rychle a účinně zbavit asfaltových teček z karosérie? Díky....

jak se rychle a účinně zbavit asfaltových teček z karosérie? Díky....

Existuje na to plno kosmetiky, nastrikas, nechas pusobit, setres, ja pouzivam na pritelkyni zlutou lemon Tar Remover od Sonaxu...

Nejlepsi je technicak - pouze odmastuje - hlavne neber rozpoustedla jako jsou redidla.

Potom to osetri lestenkou. Jinak moje zkusenost.

Tohle je nej, co jsem kdy zkoušel. Jde to s ní jak po másle.

natural 95 ,de to supr B)B)

Natural 95-taky souhlas.

Jde to i olejem ve spreju GT85, Wurth,...

Nebo zkus suchý či mokrý čistič od PanOilu, super i na jiné věci.

je to zajimave ale me to jde velice dobre primo origo skodovackou lestenkou na metalizu -_-

Taky techničák.

Me to nejde, nedelam to... :t

Taky techničák.

to jako že šáhneš do kapse, vytáhneš techničák a škrabkáš? :smich:lol

Malý nebo velký techničák ? :unsure:

na sundání asfaltu z laku bych vřele doporučil spray od Coyote "čistič asfaltu" za cca 86 kč! Funguje to skvěle. Předváděl mi to jeden prodejce na bílém VW transporter. Spray se lehce nastříká na znečištěná místa a nechá se působit. Po chvíli je vidět, jak po karoserii tečou černé mapy asfaltu. Ty se otřou hadříkem a je to...

jj mam sprej od Sonaxu za cca 150,- a supr věc,nastříkáš,setřeš...doporučuju.

taky sonax

jj mam sprej od Sonaxu za cca 150,- a supr věc,nastříkáš,setřeš...doporučuju.

HM, tak spray od Sonaxu je akorát na pikaču. Nastříkal jsem, počkal, setřel. Nic. Nastříkal jsem opět, nechal působit, setřel a zase nic. Resp. něco zmizelo, ale abych s tím očistil auto, zřejmě by to chtělo cisternu toho přípravku.

Malý nebo velký techničák ? :unsure:

Jasně že ten malý je přeci v plastu!!! potom ještě na dopravku pro nový a do lakovny stříknout autí a máš to zase jako nový! lol:smich:

HM, tak spray od Sonaxu je akorát na pikaču. Nastříkal jsem, počkal, setřel. Nic. Nastříkal jsem opět, nechal působit, setřel a zase nic. Resp. něco zmizelo, ale abych s tím očistil auto, zřejmě by to chtělo cisternu toho přípravku.

hm zkušenost, ja řikam že je supr, na všech autech doma aplikováno a bez problému šel asfalt dolu...

hm zkušenost, ja řikam že je supr, na všech autech doma aplikováno a bez problému šel asfalt dolu...

asi máme u nás nějaký extra zažírací asfalt... :p-_-

• 4 týdny později...

coyote za 85 a je to dole někdy i wd 40 . Za ty kluky oranžový dám měsíčně 85 kachlí jen ,aby mohly zas krásně zaplácat ty naše málý dírky a já měl auto čistý - agáve zelenán - nevím jak je to výďet na jiné barvě :fakac:

• 4 týdny později...

Něco trochu jiného: Čím dostanu pryč černé fleky na Al kolech po nalepovacích závažích? Už jsem to zkoušel vším možným ale naprosto bez úspěchu. Dík za rady.

Něco trochu jiného: Čím dostanu pryč černé fleky na Al kolech po nalepovacích závažích? Už jsem to zkoušel vším možným ale naprosto bez úspěchu. Dík za rady.

Ja na to pouzivam tech. benzin a nejakou spachtlicku.

asi máme u nás nějaký extra zažírací asfalt... :p-_-

Tak kladivo, majzlík a šup s tím dolů ;):smich::palec2:

http://www.sonax.cz/web/image_cla/11249566...uintenzivni.jpg

Funguje, stačí nastříkat a 5min. počkat :palec2: Déle bych to tam nenechával, mohlo by se stát, že tam nenajdeš disk :smich:

Dík, zkusím. Btw ten Sonax se mi zdá být dobrý i v jiné autokosmetice.

A potom přijde na řadu ten majzlík a kladivo.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.