Přejít na obsah

Jak na asfalt?

Fido

Doporučené příspěvky

na sundání asfaltu z laku bych vřele doporučil spray od Coyote "čistič asfaltu" za cca 86 kč! Funguje to skvěle. Předváděl mi to jeden prodejce na bílém VW transporter. Spray se lehce nastříká na znečištěná místa a nechá se působit. Po chvíli je vidět, jak po karoserii tečou černé mapy asfaltu. Ty se otřou hadříkem a je to...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj mam sprej od Sonaxu za cca 150,- a supr věc,nastříkáš,setřeš...doporučuju.

HM, tak spray od Sonaxu je akorát na pikaču. Nastříkal jsem, počkal, setřel. Nic. Nastříkal jsem opět, nechal působit, setřel a zase nic. Resp. něco zmizelo, ale abych s tím očistil auto, zřejmě by to chtělo cisternu toho přípravku.

Odkaz ke komentáři

HM, tak spray od Sonaxu je akorát na pikaču. Nastříkal jsem, počkal, setřel. Nic. Nastříkal jsem opět, nechal působit, setřel a zase nic. Resp. něco zmizelo, ale abych s tím očistil auto, zřejmě by to chtělo cisternu toho přípravku.

hm zkušenost, ja řikam že je supr, na všech autech doma aplikováno a bez problému šel asfalt dolu...

Odkaz ke komentáři

hm zkušenost, ja řikam že je supr, na všech autech doma aplikováno a bez problému šel asfalt dolu...

asi máme u nás nějaký extra zažírací asfalt... :p-_-

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...
  • o 4 týdny později...
Něco trochu jiného: Čím dostanu pryč černé fleky na Al kolech po nalepovacích závažích? Už jsem to zkoušel vším možným ale naprosto bez úspěchu. Dík za rady.

http://www.sonax.cz/web/image_cla/11249566...uintenzivni.jpg

Funguje, stačí nastříkat a 5min. počkat :palec2: Déle bych to tam nenechával, mohlo by se stát, že tam nenajdeš disk :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...