Fido Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 jak se rychle a účinně zbavit asfaltových teček z karosérie? Díky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 jak se rychle a účinně zbavit asfaltových teček z karosérie? Díky.... Existuje na to plno kosmetiky, nastrikas, nechas pusobit, setres, ja pouzivam na pritelkyni zlutou lemon Tar Remover od Sonaxu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Nejlepsi je technicak - pouze odmastuje - hlavne neber rozpoustedla jako jsou redidla. Potom to osetri lestenkou. Jinak moje zkusenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Tohle je nej, co jsem kdy zkoušel. Jde to s ní jak po másle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 natural 95 ,de to supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Natural 95-taky souhlas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Jde to i olejem ve spreju GT85, Wurth,... Nebo zkus suchý či mokrý čistič od PanOilu, super i na jiné věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 je to zajimave ale me to jde velice dobre primo origo skodovackou lestenkou na metalizu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Taky techničák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Me to nejde, nedelam to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Taky techničák. to jako že šáhneš do kapse, vytáhneš techničák a škrabkáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Malý nebo velký techničák ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 na sundání asfaltu z laku bych vřele doporučil spray od Coyote "čistič asfaltu" za cca 86 kč! Funguje to skvěle. Předváděl mi to jeden prodejce na bílém VW transporter. Spray se lehce nastříká na znečištěná místa a nechá se působit. Po chvíli je vidět, jak po karoserii tečou černé mapy asfaltu. Ty se otřou hadříkem a je to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 jj mam sprej od Sonaxu za cca 150,- a supr věc,nastříkáš,setřeš...doporučuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 taky sonax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 jj mam sprej od Sonaxu za cca 150,- a supr věc,nastříkáš,setřeš...doporučuju. HM, tak spray od Sonaxu je akorát na pikaču. Nastříkal jsem, počkal, setřel. Nic. Nastříkal jsem opět, nechal působit, setřel a zase nic. Resp. něco zmizelo, ale abych s tím očistil auto, zřejmě by to chtělo cisternu toho přípravku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Malý nebo velký techničák ? Jasně že ten malý je přeci v plastu!!! potom ještě na dopravku pro nový a do lakovny stříknout autí a máš to zase jako nový! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 HM, tak spray od Sonaxu je akorát na pikaču. Nastříkal jsem, počkal, setřel. Nic. Nastříkal jsem opět, nechal působit, setřel a zase nic. Resp. něco zmizelo, ale abych s tím očistil auto, zřejmě by to chtělo cisternu toho přípravku. hm zkušenost, ja řikam že je supr, na všech autech doma aplikováno a bez problému šel asfalt dolu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 hm zkušenost, ja řikam že je supr, na všech autech doma aplikováno a bez problému šel asfalt dolu... asi máme u nás nějaký extra zažírací asfalt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 coyote za 85 a je to dole někdy i wd 40 . Za ty kluky oranžový dám měsíčně 85 kachlí jen ,aby mohly zas krásně zaplácat ty naše málý dírky a já měl auto čistý - agáve zelenán - nevím jak je to výďet na jiné barvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 23. Září 2006 Sdílet Vloženo 23. Září 2006 Něco trochu jiného: Čím dostanu pryč černé fleky na Al kolech po nalepovacích závažích? Už jsem to zkoušel vším možným ale naprosto bez úspěchu. Dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Něco trochu jiného: Čím dostanu pryč černé fleky na Al kolech po nalepovacích závažích? Už jsem to zkoušel vším možným ale naprosto bez úspěchu. Dík za rady. Ja na to pouzivam tech. benzin a nejakou spachtlicku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 hm zkušenost, ja řikam že je supr, na všech autech doma aplikováno a bez problému šel asfalt dolu... asi máme u nás nějaký extra zažírací asfalt... Tak kladivo, majzlík a šup s tím dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Něco trochu jiného: Čím dostanu pryč černé fleky na Al kolech po nalepovacích závažích? Už jsem to zkoušel vším možným ale naprosto bez úspěchu. Dík za rady. http://www.sonax.cz/web/image_cla/11249566...uintenzivni.jpg Funguje, stačí nastříkat a 5min. počkat Déle bych to tam nenechával, mohlo by se stát, že tam nenajdeš disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Dík, zkusím. Btw ten Sonax se mi zdá být dobrý i v jiné autokosmetice. A potom přijde na řadu ten majzlík a kladivo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.