Publikováno Listopad 14, 201113 r Přidejte se ke klubu majitelů vozů Škoda Yeti na Facebooku - Ať je nás co nejvíce!! Linkujte Zde : http://www.facebook.com/pages/%C5%A0koda-Yeti-Club-CZ/217745301629991
Listopad 14, 201113 r Sorry, ale nemám nějak rád todleto FCB, Fejs, Facebook, (tím prvním samozřejmě nemyslím FC Barcelona) ...
Listopad 15, 201113 r Před nějakým čáskem mě lákal jeden člověk na své nově zakládané stránky o Yetim na Slovensku. Po nějakém dopisování jsem tedy zaslal aspoň fotky Tuláka a formálně se přihlásil. Tím to pro mě skončilo. Facebook je pro důvěřivce o padesát let mladší než jsem já, takže tomuto fenoménu dnešní doby bez problémů odolávám. Některé zklamu, některé potěším, ale zůstanu zde na skodahome.cz.
Listopad 15, 201113 r Sorry, ale nemám nějak rád todleto FCB, Fejs, Facebook, (tím prvním samozřejmě nemyslím FC Barcelona) ... Snad nemyslíš fotbalový klub rázovitého regionu - Baníček ... Jinač jsem na tom stejně, nepotřebuji mít svůj obývák na internetu...
Listopad 15, 201113 r Baníček mi nevadí,tedy pokud nehraje zrovna v Boleslavi ;-) Jinak nejsem vůbec vyhraněný fotbalový fanoušek a kdysi sem schválně říkal že fandím Bohemce, protože v té době byla zrovna poslední ;-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.