Publikováno Listopad 18, 201113 r Zdravím škodovkáře, Mám problém s motorem,vlastím škodu felícii r.v.1998 1.3mpi 50KW,naj.112tis km Auto mi startuje v pohodě na poprvé,problém je ten,že po krátké jízdě cca 1min mi začne motor vynechávat,jako by došel benzín-benzínu mám dost v nádrži. Po zastavení a vypnutí klíčku,znova nastartuji a vše je ok na cca 1min na chvíli.Situace se opět opakuje. v jizdě v při vyšší rychlosti cca 70km/h motor přestane na plyn reagovat(jako by docházení paliva),po chvili se chytne a taha dal....opět jen na chvíli. Měnil jsem palivový filtr,svíčky a prostříkaval kontakty všude Kontaktolem. Díky za Vaše rady
Listopad 19, 201113 r Tohle vypadá na podávací pumpu v nádrži nebo potrubí od ní dopředu ke vstřikování. Přidřená pumpa nebo někde skřípnutá trubka/hadice - obojí způsobuje snížený minutový průtok paliva. Na volnoběh to motoru stačí, to se ještě stíhá i natlakovat zásobníček u vstřikovačů, jenže jak motor začne brát víc, omezená dodávka z nádrže to po chvilce přiškrtí. Podle té doby, kterou popisuješ, bych to opravdu tipoval na tu podávací pumpu - je přímo v nádrži a není moc reálná snaha ji opravovat - jednodušší je celou pumpu vyměnit.
Listopad 20, 201113 r Autor tak jsem se ani nepodíval na čerpadlo.Vypojil jsem lamda sondu a vše je ok,auto jezdí jako dřív. Takže budu schánět lamda sondu,mám jít do konce roku na TK.Nemáte někdo jednu navíc,koupím. Vlastním felícii 1.3mpi,4 bodovku 50KW
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.