Publikováno Červenec 29, 200619 r Mam v aute nainstalovany alarm Enforcer a auto se odemyka timto ovladacem. Nastava problem ze auto zamknu a kdyz ho chci odemknout tak svetla jen zablikaji ale auto se neodemkne. Nevi nekdo co to muze delat ??
Červenec 29, 200619 r Autor Zkus vyměnit baterku v dálk. ovladači.Pak se ti to podaří odemknout jak ??? To jsem uz skousel. I druhy ovladac. nic Koukal jsem pod palubovku je tam takove divne male tlacitko. Same prekvapeni, vubec nevim co to je a prodejce mi to zapomel rict.
Červenec 29, 200619 r Ale ještě jsi mi neodpověděl jak to potom otevřeš ? Klíčem nebo se ti to podaří tou dálkou ? zkus na jakou vzdálenost a pod jakým úhlem a v kterých místech to otevírá (pokud to otevírá). Některé alarmy fungujou až těsně u auta ještě musíš mířit na snímač.
Červenec 29, 200619 r Malé tlačítko, které jsi našel je na servisní funkce. Když Ti dálka funguje alespoň zamkne, je dálka v pořádku. Měl by jsi mít pod palubkou černou krabičku - centrálu. Tu najdi a napiš jaký to je typ. Dle popsané závady se Ti pravděpodobně přerušil vodič na odemknutí. Když najdeš typ, nebo alespoň popíšeš ovladač, pošlu Ti schema. ahoj.
Červenec 30, 200619 r Autor Ale ještě jsi mi neodpověděl jak to potom otevřeš ? Klíčem nebo se ti to podaří tou dálkou ?zkus na jakou vzdálenost a pod jakým úhlem a v kterých místech to otevírá (pokud to otevírá). Některé alarmy fungujou až těsně u auta ještě musíš mířit na snímač. Svetla zablikaji jako kdyz se to odemyka ale nic se neodemnkne, jem se deaktivuje alarm. Do auto se pak dostanu ze odemknu kufr a auto se cele odemkne.
Červenec 30, 200619 r Autor Malé tlačítko, které jsi našel je na servisní funkce. Když Ti dálka funguje alespoň zamkne, je dálka v pořádku. Měl by jsi mít pod palubkou černou krabičku - centrálu. Tu najdi a napiš jaký to je typ. Dle popsané závady se Ti pravděpodobně přerušil vodič na odemknutí. Když najdeš typ, nebo alespoň popíšeš ovladač, pošlu Ti schema. ahoj. Dik , podivam se zitra odpolene. Budem menit packu blinkru tak se podivame i pod tu palubovku.
Červenec 31, 200619 r Když Ti zablikají směrovky, je dálka v pořádku. Tipoval bych to ne tem přerušenej vodič...
Srpen 1, 200619 r Autor Když Ti zablikají směrovky, je dálka v pořádku. Tipoval bych to ne tem přerušenej vodič... Zajimave je ze jsem postavi auto vcera po desti do garaze a zacalo to zase fungovat. Zajedu stim do servisu at to skusi promerit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.