hindator Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 Narazil jsem na informaci, že MB chystá novou verzi Yetiho - Scout. Víte o tom někdo něco? Tady jsem našel obrázek ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 Já jsem zase našel tohle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 Pane boze, dufam, ze to tomu autu neurobia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demonx Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 No tak šnorchl na přívod sání a hlavně ta rezerva na vzhůru vyklápěných 5.dveřích - to je snad sranda, ne? Tu poslední "oplastovanou" verzi bych viděl reálnějc a myslím, že pro uživatele jezdící převážně po polňačkách bude i vhodnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 Tak u tý první verze se šnorchlem a rezervou na pátejch dvěřích tak nějak zapoměli na zadní spztku. Jinak to vypadá celkem zajímavě mě se to docela líbí i když je fakt serii se blíží ten plasťák pod tím. Ta rezerva v zadu je docela pěkná a dveře by se mohli otevírat do strany a nebyl by problém, bylo by to i praktičtější možná by ty dveře mohli bejt dvojtý spodek do strany a sklo nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 Tu verzi od Hindatora bych bral. Hindatore, kdy ji začneš vyrábět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hindator Vloženo 20. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 Vidím, že mi na to Tygřík neskočil Prostě jsem trošku uspíšil Apríla - to víte, nuda Takže ne...opravdu se nechystám na spuštění výroby Yetiho Scouta (to by taky byla pěkná blbost, ne?) Přeji hezký večer a těším se na sraz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 (editace) Tenhle Yeti má podle mne docela "koule" Editováno: 23. Listopad 2011, autor: hopa26 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.