Publikováno Listopad 20, 201113 r Ahoj prosim mohl by mi nekdo poradit mam Supa 1.8T je tam Lpg a mam takovej problem žral my motorovej olej tak 1l na 1200km tak byli udělany kompletne krouzky,ted od opravy jsem najel 1700 km a opet my to hlasilo malo motor. oleje.Muzete mi prosim nekdo poradit cim by to mohlo jeste byt diky.
Listopad 20, 201113 r Tak do toho SERVISU uz nechod!!! Ked nevedia co vsetko treba urobit abi motor nezral olej.
Listopad 20, 201113 r Autor Ja nevim co vsechno delalai rekli mi ze krouzky ale jestli delalali i to ostatni to nevim ani jsenm to neplatil protoze mi to udelali v zaruce kupoval jsem to od nich.
Listopad 20, 201113 r ted od opravy jsem najel 1700 km a opet my to hlasilo malo motor. oleje hlásilo,alebo ho tam je aj fyzicky málo??
Srpen 11, 201213 r Ahoj,já mám stejný problém,žere mi to olej asi tak stejně jako u Davida,mám Sup 2.0 85KW 2004. V servisu jsem zatim nebyl,tak se zeptám co všechno by meli vyměnit nebo opravit a kolik by to tak přibližně mohlo koštovat?? Prozatím vždy olej dolevám. Díky Upraveno Srpen 11, 201213 r od MarkBany
Srpen 11, 201213 r Doporučim prvně skontrolovat motorove časti kde muže olej 'chcát' jako je chladič oleje,olejova vana atd.. tzn. oddeklovat spodek auta a podivat se zespod..Kamarad mel stejny problem na 1,9TDi 74kW a nejvetsi unik mel na olejovem filtru ...
Srpen 12, 201213 r No je pravda že olej a filtr jsem si měnil sám,ale to by bylo vidět i pod autem ne,nějaký flek po oleji,já nikdy žádný neviděl.I přes to díky mrknu se na to.
Září 12, 201212 r Ahoj. Tak se mi zdá, že mám ten samý problém. Před výměnou oleje to bylo vše OK. Měl jsem tam shell helix HX7 10w-40. Měnil jsem i s filtrem na castrol magnatec 10w-40. Po výměně mi to po cca 2000km hlásí málo oleje. i kontrolka i fyzicky. olejový filtr i šroub na vaně jsou suché. nějaká rada? Před výměnou mi to nic takového nedělalo. Mám LPG. Nějaká rada? Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.