Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj prosim mohl by mi nekdo poradit mam Supa 1.8T je tam Lpg a mam takovej problem žral my motorovej olej tak 1l na 1200km tak byli udělany kompletne krouzky,ted od opravy jsem najel 1700 km a opet my to hlasilo malo motor. oleje.Muzete mi prosim nekdo poradit cim by to mohlo jeste byt diky.

:kol-47: To kto robil ze vymenil len kruzky. 1. Simeringy na ventiloch, 2.turbo.

Tak do toho SERVISU uz nechod!!! Ked nevedia co vsetko treba urobit abi motor nezral olej.

• Autor

Ja nevim co vsechno delalai rekli mi ze krouzky ale jestli delalali i to ostatni to nevim ani jsenm to neplatil protoze mi to udelali v zaruce kupoval jsem to od nich.

:kol-47: Tak to REKLAMUJ!!! Ved nic neopravili!!!

ted od opravy jsem najel 1700 km a opet my to hlasilo malo motor. oleje

hlásilo,alebo ho tam je aj fyzicky málo??

• Autor

Hlasilo to a byl na minimu.

tak potom pokračovať tým čo písal PROCHY..

• 8 měsíců později...

Ahoj,já mám stejný problém,žere mi to olej asi tak stejně jako u Davida,mám Sup 2.0 85KW 2004. V servisu jsem zatim nebyl,tak se zeptám co všechno by meli vyměnit nebo opravit a kolik by to tak přibližně mohlo koštovat?? Prozatím vždy olej dolevám. Díky

Upraveno od MarkBany

Doporučim prvně skontrolovat motorove časti kde muže olej 'chcát' jako je chladič oleje,olejova vana atd.. tzn. oddeklovat spodek auta a podivat se zespod..Kamarad mel stejny problem na 1,9TDi 74kW a nejvetsi unik mel na olejovem filtru ...

No je pravda že olej a filtr jsem si měnil sám,ale to by bylo vidět i pod autem ne,nějaký flek po oleji,já nikdy žádný neviděl.I přes to díky mrknu se na to.

• 1 měsíc později...

Ahoj. Tak se mi zdá, že mám ten samý problém. Před výměnou oleje to bylo vše OK. Měl jsem tam shell helix HX7 10w-40. Měnil jsem i s filtrem na castrol magnatec 10w-40. Po výměně mi to po cca 2000km hlásí málo oleje. i kontrolka i fyzicky. olejový filtr i šroub na vaně jsou suché. nějaká rada? Před výměnou mi to nic takového nedělalo. Mám LPG. Nějaká rada? Díky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.