Přejít na obsah

Fabia II, spojka amen

eskoRS

Doporučené příspěvky

Mám Fabiu II, 1.4 TDI PD, r.v. 2008, naj. 65 tis. km. Rýchlosti za jazdy sa nedajú zaradiť - len s medziplynom ako na Praga V3S.Toto som od 3 ročného motora nečakal. Uvidím čo s tým bude, keď sa to rozoberie. Asi zmením názor na nové Škodovky. Mám aj starú Fábiu 1.9 SDI r.v. 2000 s 296 tis. km. a tá ma takto nikdy nesklamala. :076

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...
  • o 9 měsíců později...

Ahoj kluci, řeším jiný problém se spojkou. Mám na autě najeté už více jak 177000 km Fábia II 1,4 TDI 59 kw, pro klid duše jsem nechal ve značkovém servisu vyměnit spojkovou sadu. Vzhledem k cenám za spojkové sady jsem si sehnal svou sadu a nechal namontovat. Po odjezdu ze servisu / měl jsem po noční/ poslouchám dva dny na to co se ozývá za kravál když pustím spojkový pedál. Jako by vibrovalo spojkové ložisko, když se zmáčkne a pustí spojka znovu je konečně ticho. Včera jsem si dělal na autě přední brzdy /nové kotouče a desky/ Když jsem sundal přední kolo na straně řidiče myslel jsem že mne omyje. Na vnitřní straně hliníkového ráfku bylo plno vazelíny z manžety homokineťáku, koukám a v manžetě jsem našel v ohybu gumy dírku po sjetém šroubováku. Chci se poradit jak by jste celou situaci řešily vy na mém místě???? Napadlo mne, zajet s autem nazpátek do značkového servisu a ať si problémy dají dopořádku. Poraďte. :kol-27: :kol-27:

Editováno: , autor: marek7306
Odkaz ke komentáři

Na vnitřní straně hliníkového ráfku bylo plno vazelíny z manžety homokineťáku, koukám a v manžetě jsem našel v ohybu gumy dírku po sjetém šroubováku.

ono možno ti tú vazelínu už vyhadzovalo skorej,takže z reklamáciou asi nepochodíš..len ma zarazilo,že ti to nespomenuli (ak si to mal už poškodené pred opravou spojky)...

tiež sa prikláňam,že tam máš nejakú špatnú sadu,ak opomeniem,že je všetka práca odvedená OK

Odkaz ke komentáři

Takže slavné Valeo se ukázalo jako výstřel mimo,po sejmutí převodovky se ukázaly rýhy na obalu spojky, ti pitomci mi prodali snad nějakou čínskou napodobeninu. Takže sada Auto Kelly Valeo letěla z auta a šla tam origo sada. Peníze co jsem chtěl ušetřit jsem utratil zcela zbytečně. Do Kelly už nelezu !!!! A dal jsem reklamaci, doufám že ti trhovci se rozhoupou velmi rychle vrátit peníze za zcela evidentní šunt. Jsem poučený kupovat pouze originální věci a to radím i ostatním, za ty nervy to vůbec nestojí.

Editováno: , autor: marek7306
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...