laky911 Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Jojo už to mám vyřešené, musel jsem. Občas mi blikal i immo.. takže jsem pořídil nový budíky a mám klid.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Nove ci jine budiky ktere nemaji provedenou opravu ve spojich je to stejne ceka. Jsou ale taci co prodavaji budiky uz opravene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tony2036 Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Mám podobný problém, padá mi pouze rafička tachometru ale občas se chytí, pouze při brždění pedálem. Rada? Pročetl jsem snad celé forum, ale většinou se opakujete a většině padají všechny ukazatele.. tak nevím.. měl jsem to rozebrané ale na tišťáku se mi žádná vada nezdá, nic přepálené ani nic podobného. Bylo by fajn kdyby někdo hodil foto kde se ta chyba objevuje a jak opravit, zda stačí něco proletovat nebo vyměnit. Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tony2036 Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 je to pořád stejná závada studený spoje na zdroji a dvou odporech proletovat a hotovo ale které.. to foto by se hodilo.. pak to zvládne každej.. většina napíše že opravili, fungují ale foto nehodí kde ta chyba byla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Pokud ti pada jen rucicka rychlosti tak koukni na konektor cidla na prevodovce 3 draty + - a impulsy pro tacho dost to tam hnije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tony2036 Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 mrknu na to a dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tony2036 Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 tak tim to nebude.. tam je to v pohodě.. jiný tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Zkus vymenit cidlo na prevodovce nebo pichni dagnostiku palubni desky a zda dojde i tam k vypadku. Pokud ne, tak hledej zavadu v budikach, jina okres Nachod - muzeme odzkouset nahradni desky co tu mam a prehrat je komplet vc.km a immo nebo vymenu servomotorku raficky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 PLZEŇ - Opravím padající ručičky... Na počkáníadamcz@netplzen.cz www.adamkafka.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 A co nekdo z Prahy? :-/ zkousel jsem uz asi 3 kontakty a nic :-/ nesviti mi horni rada kontrolek a plus rucicky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Jen tak z niceho nic, nebo jsi menil podsviceni ??? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 22. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2015 u me? z niceho nic, obcas naskoci, nekdy na 3 minuty, nekdy jen vystreli a spadnou zpatky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 2. Září 2015 Sdílet Vloženo 2. Září 2015 Ahojte je tu nekdo kdo by problém s tachometrem vyřešil jinak než v kabeláži, čidlu nebo budíkách? Mám tu Octavii 2002, 81kW TDI s tím že budíky se tak divně cukají od 0 - 40km/h, počítadlo km taky počítá méně. Prý by to mělo být nějaké ozubené kolo v převodovce, což se mi nezdá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 Jak se rozpojuji ty konektory na budikach? jen roztazenim? nebo to ma nejaky soupatko jako na RJ motoru? poradi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 Je tam růžová páčka, která to jistí a při otevření zároveň "vyhodí" konektor. T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 Dekuju, jak bude cas, tak na to mrknu, jeste se zeptam, auto je pojizdny i bez budiku? nekdo rika ze jo... Me se to moc nezda, myslim ze immo civka je pripojena do budiku, ne? nebo budiky posilaji do RJ motoru jen blokovaci signal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budik123 Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Je možno někoho poprosit o pomoc s padajícíma ručičkama u octavie dekuji matejkar@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budik123 Vloženo 5. Duben 2016 Sdílet Vloženo 5. Duben 2016 4 hodiny ??? Padající ručičky, oprava pár studených spojů je to práce na 1/2 hoďky i s demontáží z auta a následnou diagnostikou po montáži Ale když jsou lidi hloupí a nečtou tak ať platěj Ahoj máš někoho v Praze kdo to umí opravit? Děkuji Robert 777 47 98 93 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Švihovec Vloženo 6. Červen 2018 Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 opravím se zárukou, 18 let praxe Strakonice - jižní Čechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Ambroz Vloženo 4. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2018 (editace) Tuto závadu opravuji na Suchdole (Praha) a po domluvě i na dvou dalších místech. Pokud jde vše podle plánu tak za hodinu odjíždíte s opraveným autem. Více info na http://budikyoctavia.webgarden.cz Editováno: 4. Červenec 2018, autor: Michal Ambroz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.