davcatuma Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Jsou to dva dny co mi dělali rozvody a včera jsem si všimnul jak něco při nastartovaném motoru drhne. Dalo by se to přirovnat ,když máte osmišku na zadním kole a to drhne o vidlici.Dost mě to štve. Zvuk jde od rozvodů, či klíňáku, těžko říci. Nesetkal se s tím někdo? Rozvody SKF pumpa AIRTEX dále nový termostat, kompletně všechny filtry. zítra zajedu tam, kde to dělali, ale raději se ptám. děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 řemen skf nebude. oddělej kryt a koukni na značku (případně si protoč motor, až se zastaví popisem nahoru). pokud to bude nějaká zesílená varianta, může to být ten zvuk. za předpokladu, že je vše dobře udělané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 jednoznačne zabehni tam,kde ti ti menili,aby si nemal z malého problému veľký... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 z popisu typuju, že tomu moc nerozumíš = vrať se s autem tam kde ti to dělali a to co nejdřív, jednak nikdo není neomylnej a omyl u rozvodů se trestá draze a za druhé čím dřív jim to tam vrátíš, tím spíš je jasný, že se to stalo po výměně a nenařknou tě, že jsi se v tom hrabal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 5. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 řemen skf nebude. oddělej kryt a koukni na značku (případně si protoč motor, až se zastaví popisem nahoru). pokud to bude nějaká zesílená varianta, může to být ten zvuk. za předpokladu, že je vše dobře udělané. Udělané by to mělo být dobře, je to servis kde mi dělali 3 auto a 3 rozvody, nikdy nebyl problém... řemen nevím, sada byla SKF když mi to drhlo na GIII tak tam to dělalo servo, po napnutí řemene klínového. Jo dnes tam jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 Přesně jak píšeš. Udělané BY TO MĚLO BÝT DOBŘE. Stál jsi u toho když Ti to dělali? Ukázali ti staré díly? Dnes už moc servisům nevěřím. Můžou ti říct že tam dali to nejlepší ale když to nevidíš tak tomu nevěř na 100%. Každý může udělat chybu. Zajeď tam ať to rozeberou a kouknou se na to. Máš na to záruku. Nebo můžeš čekat a pak se s nimi soudit o nový motor. Ale to asi nechceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 5. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 tak dnes jsem tam byl a.... oddeklovali to a uznali,že nějaký zvuk tam je. Tudíš povolili řemen prý byl napnut na "4" a teď je na "5" nevím jak to mysleli. Nicméně zvuk je pryč, i když podle mého ucha ho slyším decentně jako v pozadí, ale to se hledá těžce. No mohla by to klidně dělat napínací kladka. jinak sada SKF řemen Dayco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 tak zrovna řemeny Dayco vydávají podobné zvuky kvůli zesílení. pokud si jsou borci jisti, že je vše ok, tak to pojezdi a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 5. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 tak zrovna řemeny Dayco vydávají podobné zvuky kvůli zesílení. pokud si jsou borci jisti, že je vše ok, tak to pojezdi a uvidíš. No dělali to ve Svitavech v jednom servise kde dělají běžně rozvody.. Předemnou to shodil řemen povolil dotáhl a jak jsem psal, řekl mi, že to bylo na 4 a teď je to na 5 což prý není tak hodně natažená, ale ani to ničemu nemůže vadit, že nemůže přeskočit, ptž. je napínán kladkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 môže mi niekto vysvetliť čo je utiahnutie na 4 alebo 5,???....alebo tomu taktiež nerozumiete??... veď predsa napínacia kladka má výstupok a výrez,ktoré musia byť oproti sebe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 5. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 Já to přesně nevím, koukal jsem, jeho ruce dělali a potom mi řekl, povolil jsem řemen a zvuk je pryč.. no spíš ho jako že slyším, ale je to velice nepatrné a po nasazení deklu již není slyšet vůbec. A u toho mi řekl, něco o "4" a "5" zítra zjistím jak to myslel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 5. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 Já to přesně nevím, koukal jsem, jeho ruce dělali a potom mi řekl, povolil jsem řemen a zvuk je pryč.. no spíš ho jako že slyším, ale je to velice nepatrné a po nasazení deklu již není slyšet vůbec. A u toho mi řekl, něco o "4" a "5" zítra zjistím jak to myslel. jinak já mám teda jinou kladku na PD 74kw myslím, že tu starší rv.2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 8. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 Tak zvuk drhnutí bo jak to nazvat je opět zde :-( ach jo... se picnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 tak im to tam nechaj a nech to dorobia poriadne ....oni to robili,zobrali lóve a ty máš teraz nekľudný spánok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 8. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 jo zítra jim to tam vezu, ale aby mi potom neřekli, že to je něčím jiným a já se nedoplatím. Jde to jako by jak je vačka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grym Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 davcatuma: Jak to teda dopadlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 18. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 nebyl čas auto stojí a zítra se snad dozvím více, stejně tam jedu obědnat silenbloky na ramena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.