rom65 Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 Ahoj, prosím o pomoc při odstranění tohoto problému: při zavírání kufru se mi stává, že se po chvilce zase sám otevře a musím několikrát zavření opakovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 buď zlomené dráty v průchodce nebo vadný mikrospínač - madlo dveří, přikláněl bych se s píš k tomu madlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rom65 Vloženo 9. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2011 Mikrospínač v madle jsem měl venku a zdál se na proměření dobrý, zkusím ještě dráty v průchodce. Zatím díky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 10. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 Voda ve svorkovnicích u levé zadní lampy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncak Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 Mám stejný problém. Mikrospínač vyměněn, problém se projevuje nadále. Nevím, které svorkovnice máš na mysli - můžeš to prosím tě specifikovat? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Birkin Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Dnes se mi objevil taky tento problém, pánové, jak jste to nakonec vyřešili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.