Ďurih Vloženo 16. Prosinec 2011 Vloženo 16. Prosinec 2011 Ču, nevím jestli se tu již někdo zaobíral nápisem na zadních dveřích, Jde mi o tohle, odchlíplo se mi u nápisu fabia áčko, protože origo stojí si 220,-, jsem to odloupl celé a jelikož jsem milovníkem rocku(metalu), tak jsem si tam za pár peněz hodil "ROCK STYLE " a tasmánského čerta, není to nejhorší , ale přesto by mě zajímalo, jestli si třeba někdo nevytvářel vlastní nápisy ve stejné velikosti v podobě origo písmen na prdelce své fábky? Citovat
Popu Vloženo 17. Prosinec 2011 Vloženo 17. Prosinec 2011 ....... FOBIA ........ :kol-47: pismeno O samozrejme z Octavie chtel sem jeste jak jsou ten novej styl pismen na superbu, FII a atd...... ale nejak sem se na to vyprdnul Citovat
Ďurih Vloženo 17. Prosinec 2011 Autor Vloženo 17. Prosinec 2011 Jojo, to už jsem tu také u někoho na fóru zahlédl, novej styl písmen je pěkný, ale patří na nový typy. Já se na to taky zřejmě vyprdnu, jen jsem při pátku měl spol. náladu a chtěl řešit nepodstatné kravinky . Docela sem i uvažoval o fólii, protože je ještě nemám, tak jestli nějaká firma na zadních pátých dveřích umí vytvořit, co chceš , brouzdal jsem po netu, ale je to hledání jehly v kupce sena, třeba je tu mezi námi nějakej fachman Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.