Ďurih Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 Ču, nevím jestli se tu již někdo zaobíral nápisem na zadních dveřích, Jde mi o tohle, odchlíplo se mi u nápisu fabia áčko, protože origo stojí si 220,-, jsem to odloupl celé a jelikož jsem milovníkem rocku(metalu), tak jsem si tam za pár peněz hodil "ROCK STYLE " a tasmánského čerta, není to nejhorší , ale přesto by mě zajímalo, jestli si třeba někdo nevytvářel vlastní nápisy ve stejné velikosti v podobě origo písmen na prdelce své fábky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2011 ....... FOBIA ........ :kol-47: pismeno O samozrejme z Octavie chtel sem jeste jak jsou ten novej styl pismen na superbu, FII a atd...... ale nejak sem se na to vyprdnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 17. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2011 Jojo, to už jsem tu také u někoho na fóru zahlédl, novej styl písmen je pěkný, ale patří na nový typy. Já se na to taky zřejmě vyprdnu, jen jsem při pátku měl spol. náladu a chtěl řešit nepodstatné kravinky . Docela sem i uvažoval o fólii, protože je ještě nemám, tak jestli nějaká firma na zadních pátých dveřích umí vytvořit, co chceš , brouzdal jsem po netu, ale je to hledání jehly v kupce sena, třeba je tu mezi námi nějakej fachman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.