blesk0 Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 dobrý den,vlastním superb1 a neukazuje venkovní teplotu, nevím kde hledat čidlo venkovní teploty,popřípadě co by to mohlo dělat jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 Čidlo je pod chladičem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepanzeleny Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Přesněji pod mřížkou přední pravé mlhovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 http://forum.skodahome.cz/topic/115899-cidlo-venkovni-teploty/page__fromsearch__1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Trošku mimo jste oba. Superb nemá mlhovky v nárazníku ale ve světle. Čidlo je na spodní straně před chladičem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 25. leden 2012 Sdílet Vloženo 25. leden 2012 Sem vůl,špatně sem to napsal.Myslel jsem před chladičem ve spodní části. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 25. leden 2012 Sdílet Vloženo 25. leden 2012 žralok: Libore mám stejnou golu jako ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blesk0 Vloženo 27. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2012 jo super děkuji vám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agony Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 S čidlem osobně laboruju už rok. Při DN mi byl přeštípnut kabelový svazek k napájení sahary a mimojiné jsem přišel i o čidlo teploty. Na vrakovišti jsem si z obdobné V6ky "vypreparoval" tento svazek a instaloval k sobě. Od té doby byť je čidlo na svém místě teplotu neukazuje a stejně tak nespíná pohotovostní sahara. Řešil tento problém už někdo ? Nějak nepobírám, proč při výměně kabelu to odmítá spolupracovat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Pánové mě dneska měnily čidlo chladící kapaliny, bohužel v kelly neměly modré které tam mám,koupil jsem zelené prý to nevadí. Od namontování mi climatronik neukazuje teplotu veknovní a když ano tak nesmysle.....dnes mě ukazoval -35 stupnů a venku bylo -2. Bylo mi řečeno,že climatronik si bere teplotu z čidla před chladičem a právě z tohoto čidla chladící kapaliny. Třeba vám to pomůže.....já vím,že až seženu to modré vše bude u mě fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Ty jsi ukecanej. Prý v kelly neměli. Jsi to stejně koupil na aukru aby jsi ušetřil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Tak se tam podívej nebo zavolej NEMAJI !!!! maji jenom zelené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 (editace) Sám jsi mi to říkal. Editováno: 1. Únor 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 (editace) Pokud si to ještě jednou přečteš co jsem psal....tak jsem napsal že v kelly modrý neměly tak jsem koupil zelený ale neřekl jsem kde !!! Pořádně čti než začneš répat JInak se tady neřeší kde kdo co koupil,ale to že mu neukazuje venkovní teplota Editováno: 1. Únor 2012, autor: stankra6 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzi Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Ahoj já jsem si supa koupil loni na podzim a od začátku mi ten teploměr blbnul (ukazoval nesmyslé teploty). Předchozí majitel s ním zřejmě nějak laboroval protože kabel co k němu vede byl spojen pomocí elektrikářské pásky. To by snad neměl být takový problém ale moje otázka zní. Aby fungovala klimatizace je třeba aby fungoval tento teploměr? Nyní je odpojení a klimatronik nechladí. Což je pěkně napytel. Byl jsem i na doplnění klimi takže tam by chyba neměla být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.