Mika.Makkinen Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Zaslepení zámků je pěkná věc, ale už jsem viděl několik odcizených škodovek a měly vyvrtaný díry do dveří . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Ono je to celkem fuk, když máš zámky, jdou přes ně, pokud to chcou rychle, tak stejně rozbijou okno. No a tyky jsem viděl Fabku, ta měla zámky ve dveřích, přes ty se ti amatéři nedostali, tak vyrvali kus plechu kolem zámku dveří, to jim taky nešlo, tak nakonec vybili okno u řidiče, ještě pak i u spolujezdce, takže podtrženo sečteno, je to stejně jedno, zdali mít zámek nebo ne. Navíc, pokud někdo chce jen odcizit rádio, nebo něco z kastlíku nebo sedačky, tak skoro vždy jde přes okno = přeci jen hodit šutrák do okna je jistější a rychlejší než se párat z nějakým zámkem. Já jsem si nevybíral, měl jsem zámky zaslepené již při koupi od prvního majitele. Ten mi říkal, že když mu odcizili origo rádio, tak šli nejdříve přes zámky, pak přes okno, tak si nechal zámky zaslepit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 (editace) Na vložce zámku je krytka s otvorem, na zátce bez samozřejmě. dá se sehnat krytka bez díry ? Editováno: 19. Září 2007, autor: Volvak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Na vložce zámku je krytka s otvorem, na zátce bez samozřejmě. dá se sehnat krytka bez díry ? A proč by nešla sehnat,vrakáč,autosalon.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 nevíš číslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 spíš sháněj na vrakárně, jestli si to dobře pamatuju, tak ve Škodovce chtěj za ten kousek plastu 150 korun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 spíš sháněj na vrakárně, jestli si to dobře pamatuju, tak ve Škodovce chtěj za ten kousek plastu 150 korun. dík jedu tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andy220 Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Chalani dnes mi vylupili origo skoda zaslepku s vodicovych dveri a to mechos sa dusoval,ze to stopro odradi zlodejov.Mal som zablentovany aj mechanizmus unasaca mikrospinacov centralu.Nastriekali tam rozpustadlo a ten tmel povolil a otvorili to i tak,nastastie ich zastavil dodatocny imobilizer. Ked mate tu zaslepku zasroubovanu,tak vam rozmrvia cely zamok.Ja uvazujem uplne odpojit tie mikrospinace od komfortky.Nech si tam pacia co chcu.Mam DO a ked zamrzne rozbijem bocne sklo,stoji len 1500sk naproti tomu,ze auto skoro 200k. Tu záslepku vyloměj těžko-je zevnitř 2x přišroubovaná,to by museli rozlámat celý dveře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 20. Únor 2010 Sdílet Vloženo 20. Únor 2010 Chtěl bych se zeptat.Ty záslepky jsou shodné do všech dveří?Nebo je levá a pravá?Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Chtěl bych se zeptat.Ty záslepky jsou shodné do všech dveří?Nebo je levá a pravá?Děkuji. Zaslepky su rovnake!!! Pasuju P+L strana a zadne pasuju aj dopredu.Pouzivaju sa v OC1, F1,VWG4 ,SEAT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 13. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2011 No,takže mě před dvěma roky prachsprostě rozbili sklo u řidiče,vyndali rádio.Škoda celkem cca 8tis.,pojišťovna zaplatila 800!!!(spoluúčast 5tis.).Ale nechápu,co to bylo za idiota,když to musel docela dlouho rozbíjet(folie držela dobře) a sklo bylo nakonec celé na sedačce! . Ale proč píšu-zrovna řešim úplně vybitou baterku(d.o. si ani necukne).Asi mě to kamarád(můj osobní automechanik ) odvrtá a dá novou záslepku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 když máš vybitou baterku, tak připoj šťávu zespod třeba na startér. na dvou vozech jsem už viděl vytažené dráty někde zespod (dostupné bez demontáže něčeho velkého), napojené přes pojistku na baterku. pak stačí jenom sehnat někde zdroj 12V (což nebude velký problém) a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 14. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2011 Ale k němu se bez zvednutí auta přes kryty nedostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Mi se to stalo.. mám zaslepený aklekla mi baterka... přijel kámoš, sundal dole plastový kryt, natáhl ruku kolem chladiče k zámku kapoty, někde tma zapáčil a šup, kapota odskočila, vyměnili jsme baterku, a dálkačem odemkli :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.