lancer Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 novej třítlačítkovej klíč a nákódovat přes vag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tibor Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Čidlo je na 99% v komfortce, protože jsem vyměnil jenom komfortku a DO šlape (taky třítlačítkový)zámky jsem zatím nechal původní o akom cidle to vravis? mas na mysli primac dialkoveho ovladania centralu?lebo ak ano tak sa velmi mylis pretoze primac je samostatna jednotka ktora komunikuje s konfortkou a ta riadi centralne uzamikanie.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 (editace) Čidlo je na 99% v komfortce, protože jsem vyměnil jenom komfortku a DO šlape (taky třítlačítkový)zámky jsem zatím nechal původní o akom cidle to vravis? mas na mysli primac dialkoveho ovladania centralu?lebo ak ano tak sa velmi mylis pretoze primac je samostatna jednotka ktora komunikuje s konfortkou a ta riadi centralne uzamikanie.... Žádná samostatná jednotka tam není. Přijímač DO je součástí "Centrální řídící jednotky komfortního systému" - komfortky (název je odvozen o slova komfort, takže nevím kde se vzal často používaný název "konfortka"). century: Zkus vyměnit baterku, znovu spárovat a když nepomůže tak až potom novej klíč. Ty inzeráty se týkají klíčů a zámků, tedy jakýchsi Fabek, které jsou zasunuty do dveří a jenom odemykají a zamykají vnitřní zámky, ve kterých je pohon centrálu atd. Takže by jsi musel vyměnit všechny zámky na autě, dveře a zapalování. Nicméně by to nevyřešilo problém s cvakáním centrálu. Na to zkus kouknout sem. Editováno: 24. Říjen 2007, autor: Strojvůdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 díky za rady, koupil jsem novej třítlačítkovej ovladač a je to v poho odemykam na kilometr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampli Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Zdravím, nemám origo centrál z výroby, ale jen dodělávaný u autorizovaného servisu ( někde jsem tady četl, že je to centrál meta ). Mám ho i s dálkovým ovládáním, ale toužím po vystřelovacím klíči. Na netu jsem našel tohle dálkové ovládání: http://www.rakso.cz/detail/dalkove-ovladan...lovaci-klice-1/ nemáte někdo s tím zkušenost? Jestli se to tam dá vůbec přidělat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 je dobre, noo teda je to ovladani a kvalita zpracovani neni jako origo;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampli Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 je dobre, noo teda je to ovladani a kvalita zpracovani neni jako origo;) A v cem je to horsi? Je to z jineho plastu nebo snad dokonce uplne jine ovladace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 tvarove jsou stejne myslim ale proste ten plast je takovy jak to popsat ten origo vypada mnohem lip slysel jsme ze i ty manzety znej vypadavaji atd lepsi je sehnat original klic a elektroniku sikovne prehodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Jak pise Kutil_Tim, resil jsem to tento tyden a urcite je lepsi volba sehnat origo vystrelovak a prehodit komfortku za takovou, co umi dalku. Prace na 20 minut komplet a je to origo reseni se vsi kvalitou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampli Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Jak pise Kutil_Tim, resil jsem to tento tyden a urcite je lepsi volba sehnat origo vystrelovak a prehodit komfortku za takovou, co umi dalku. Prace na 20 minut komplet a je to origo reseni se vsi kvalitou. To je fajn, ale u me komfortka nic neresi, protoze nemam central primo z vyroby, ale dodelavany. A nevite jestli by slo prehodit jen vnitrek z toho neorigo klice do origo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 noo tak jsme to myslel ja akorat me kolega nepochopil:) taky to tak chci udelat ale zatim jsem nesehnal origo klicek s nevypilovanym platkem a jeste ktomu za rozumnou cenu.. ....takze vyuziju totoho tematu a kdo ma a je rozumny tak nabidnete staci mi jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampli Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 noo tak jsme to myslel ja akorat me kolega nepochopil:) taky to tak chci udelat ale zatim jsem nesehnal origo klicek s nevypilovanym platkem a jeste ktomu za rozumnou cenu.. ....takze vyuziju totoho tematu a kdo ma a je rozumny tak nabidnete staci mi jeden Aha A mas overeny ze to tam jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Aha A mas overeny ze to tam jde? vsechno jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampli Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 vsechno jde A nove vybrousene klice se asi musi prizpusobit co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 A nove vybrousene klice se asi musi prizpusobit co? myslis IMO? to staci jen predelat ze stareho klicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampli Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 myslis IMO? to staci jen predelat ze stareho klicku Ok, zatim diky. Mozna do toho pujdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Jinak tritlacitkovej klic novy nevybrouseny je v bazaru za 700,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 toho jsem si taky vsiml ale to je neprodejne kdyz si nekdo muze koupit celou sadu za 1000 je to blazen za 700 to neproda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampli Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Jeste ale budu muset zjisti jak odpojit tu starou dalku a kde ji vubec najdu. Nezna nekdo tu metu co dodatecne skodovaci montuji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 (editace) Jeste ale budu muset zjisti jak odpojit tu starou dalku a kde ji vubec najdu. Nezna nekdo tu metu co dodatecne skodovaci montuji? takze se nakonec rozhodl pro original dalku? takze vtomhle pripade pod palubovkou je krabicka a ta se odpoji. a pak se vymeni komfortka, ale netusim jak to pracuje s centralem presne Editováno: 3. Únor 2008, autor: Kutil_Tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampli Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 takze se nakonec rozhodl pro original dalku? To asi ne, nevim co vsechno bych musel menit, kdybych chtel original dalku. Vsichni mi porad rikaj, ze pokud mam ten dodelavany central, tak nemuzu mit original dalku tak si ji chci nahradit tou sadou s vystrelovakama ( falesnyma ) a zkusim sehnat original klic a nacpat to do nej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 To asi ne, nevim co vsechno bych musel menit, kdybych chtel original dalku. Vsichni mi porad rikaj, ze pokud mam ten dodelavany central, tak nemuzu mit original dalku tak si ji chci nahradit tou sadou s vystrelovakama ( falesnyma ) a zkusim sehnat original klic a nacpat to do nej. jo az takhle komplikovane:) a co tak udelat to ze sezenes original klicek a do nej vrazis tu elektroniku ktreou uz mas;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampli Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 jo az takhle komplikovane:) a co tak udelat to ze sezenes original klicek a do nej vrazis tu elektroniku ktreou uz mas;) Tak to bych nemel otevirani kufru a hlavne nevim jestli bych to dokazal nacpat do toho noveho origo klice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampli Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Jo a nevite nekdo co ma central spolecneho s el.stahovanim oken? Uz jsem slysel spoustu nazoru, ze pokud nemam origo centrla, tak mi nepujde dodelat el. stahovani oken. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 3. Únor 2008 Sdílet Vloženo 3. Únor 2008 Tak takové názory skutečně jsou, ale neměj strach, el okna jdou dodělat i bez centrálu a komfortky. A fungují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.