JirkaBrno Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 ahoj, rád bych se zeptal zdejších oddborníků, zda je možné dodatečně nastavit to, aby se auto po rozjetí samo uzamklo. Jedná se o F II po faceliftu. Ptám se spíš ze zvědavosti, jestli to někdo zkoušel a jestli to vubec jde nastavit.. díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 (editace) U FI jsem to nastavil, mělo by to jit i u FII, mrknu se na to mám to někde uložene. Mrkni na tohle, ale používám to u FI: http://leteckaposta.cz/147096364 Editováno: 31. Prosinec 2011, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Jiste ze to jde - pokud mas MaxiDOT, pak v menu, pokud nemas, pak nakodovanim treba v servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 (editace) Jde to,mám FII před fl bez MaxiDotu,takže nakódovat jak psal Maverick.Při překročení 15 km/h se auto uzamkne.Po vyndání klíče opět odemkne (ale myslím že tam je více variant toho uzamykání) ..... Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Editováno: 31. Prosinec 2011, autor: Tom077 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 ano jde to přizpůsobením v komfortce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 1. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2012 (editace) ok, díky všem... ještě jsem se chtěl zeptat- kdo v okolí Brna nebo Břeclavi je schopen to nakodovat a kolik to tak stoji?? jestli cena nepřekročí užitnou hodnotu... :-) děkuju,. Editováno: 1. leden 2012, autor: JirkaBrno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosan Vloženo 1. leden 2012 Sdílet Vloženo 1. leden 2012 no já jsem si to dal nakodovat při výměně oleje na 15000 tkm a nic jsem neplatil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 1. leden 2012 Sdílet Vloženo 1. leden 2012 Brno je z ruky, ale taky to je jen můj koníček a dělam ve Frýdku-Místku zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 1. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2012 no já jsem si to dal nakodovat při výměně oleje na 15000 tkm a nic jsem neplatil jo, pravda, to mě nenapadlo, zkusím se domluvit na servisu.. díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 ahoj, mam F II FC MaxiDot a central se mi pri rozjeti nezamyka. Rad bych si toto aktivoval.V predchozim prispevku se pise, ze by to melo jit v maxiku, ale tam jsme zadnou takovou volbu nenasel a ani v navodu nic takoveho neni. Delam neco spatne? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 Aktivovat v Maxidotu to u Fabie nejde, tam se musí kabelem, řekni si o to v servisu, až tam budeš, za to nic chtít nebudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exot123 Vloženo 7. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2012 Zdravim chci se zeptat mam roomstera s maxikem v servisu me nakodovali zamykaní při rozjezdu ,ale při vyndání klíče se auto neodemnkne musím to odemknout tlačítkem a v menu jsem žádné nastavení nenašel.Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2012 to se musí také nakodovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exot123 Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 (editace) Ok diky za info Editováno: 8. Listopad 2012, autor: exot123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 JJ sou to pitomci. Vrat se tam, at ti to koukaj dodelat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exot123 Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 jj uz to dodělali jsou to bambulové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 To zní dobře, asi si to taky nechám překódovat. Mimochodem, je někde nějaký seznam věcí, co jde nakódovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Taky by mne tahle odpověď zajímala - bohužel už vím, že je to odvislé od přesného typu komfortky, takže kolik jí běhá po světě typů, tolik je i pravděpodobně možných "seznamů nakódovatelných funkcí"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 je na to založené vlákno http://forum.skodahome.cz/topic/92862-kodovanie-bcm-u-faceliftu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Něco o kódování "předface" by nebylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 A co předface bys chtěl kodovat? Room před faceliftem? Je to jako Fabia I. Vše je třeba ve VISu nebo v DP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Já vím že Room je jako fabka - jenže i u nich je možný se potkat minimálně s asi 4 nebo 5 různýma typama jednotek. Tak se ptám, jestli by někde nebyla k dosažení třeba přehledná tabulka, kde by se dalo najít podle typu jednotky, jaký funkce umožňuje nakódovat - aby se člověk naivně nepokoušel aktivovat nějakou funkci, kterou jeho technika vůbec neumožňuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 No a co chceš vědět v příloze máš centrální elektriku Podotýkám, že u FAB II předface je to jako u FAB 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Aspoň něco - dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 Ještě by tě mohlo zajímat přizpůsobení. Některé jednotky byly přizúůsobeny na dosetření kapek po vypnutí stěračů. Prostě několik vteřin povypnutí stěračů cca 30 vteřin ještě jedno mávnutí stěračem Měl jsem to na služ FAB 1 a hrozně mě to otravovalo. Zrušení takto: Dosetření kapek stěrači Fabia řídicí jednotka 9 funkce 10 (přizpůsobení ŘJ) kanál 007 přednastavená hodnota je 5 nově se nastaví 0 Ale myslím FAB II už tuto funkci nemá aktivovanou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.