WalkerT Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 Trochu jsem pátral na webu a objevil jsem odkaz na alarm , nabízí ji česká firma Flajzar (nemám s nimi nic společného) a vyhráli s tímto alarmem na Prague Fire & Security Days Award 2011– mezinárodní přehlídce nejnovějších trendů v oboru protipožární a zabezpečovací techniky, systémů a služeb, já něco podobného zvažoval pořídit do auta cca před rokem a dvěma, tehdy však byly k mání pouze sady připojitelné ke klasickému mobilnímu telefonu, celá sada byla v nejlevnějším provedení dražší než tato novinka a navíc + cena staršího telefonu + čidla + montáž někam do systému vozu natvrdo, tohle šoupnu do zásuvky v kufru a je to, mě se to líbí, máte někdo nějaká proti než si alarm EMA objednám ??? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELZ Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 Toto ti pomoze, ak ti tam vnikne nejaky prilezitostny zlodej. Ak si ale auto vyhliadne profik, urcite bude mat rusicku GSM signalu a navyse toto zariadenie sa da jednoducho vyhodit. Celkom ma pobavilo, ze ked chcem skryt EMU, tak sa da zapojit do predlzovacky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 6. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2012 Ono samosebou nic není naprosto dokonalé, ani toto zabezpečení a profi zloději v jeho úmyslu takto nezabráníš, ale právě pro případ návštěvy nějakého příležitostného zlodějíčka jsem myslel, že by bylo lepší ji dát do zásuvky v zavazadlovém prostoru, tam by nebyla tak na ráně a zloděj laik by si jí hned nevšiml, své funkce by tam senzory (naklonění, otřesů, polohy a zvuku a detektor poklesu napětí v síti) plnily stejně, problém by takto byl jen s případným odposloucháváním vnitřního prostoru, ale to bych asi oželel, za tu cenu to má myslím dost uspokojivé vlastnosti, jen je otázka jak si člověk zvykne na zamykání a odemykání auta mobilem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 Otázka je, co na to baterie auta? Nevycucne jí to, když budeš tejden někde stát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt12 Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 Žiadny alarm asi neodradí profi zlodeja ale tento mi nepripadá príliš použiteľný: - nemá senzor narušenia vnútorného priestoru resp. otvorenia dverí - o vykradnutí auta sa dozvieš až keď sa vrátiš k autu - nemá GPS, polohu určuje len trianguláciou cez GSM sieť v lepšom prípade, v screenshote configu je len zmena GSM bunky takže aktuálnu polohu asi nezistíš - ovládanie mobilom Na druhej strane aj pozitíva: - pekné LEDky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.