Přejít na obsah

EMA - GSM alarm - mě se to líbí ...


WalkerT

Doporučené příspěvky

Trochu jsem pátral na webu a objevil jsem odkaz na alarm

, nabízí ji česká firma Flajzar (nemám s nimi nic společného) a vyhráli s tímto alarmem
na Prague Fire & Security Days Award 2011– mezinárodní přehlídce nejnovějších trendů v oboru protipožární a zabezpečovací techniky, systémů a služeb, já něco podobného zvažoval pořídit do auta cca před rokem a dvěma, tehdy však byly k mání pouze sady připojitelné ke klasickému mobilnímu telefonu, celá sada byla v nejlevnějším provedení dražší než tato novinka a navíc + cena staršího telefonu + čidla + montáž někam do systému vozu natvrdo, tohle šoupnu do zásuvky v kufru a je to, mě se to líbí, máte někdo nějaká proti než si alarm EMA objednám ???

post-58894-0-46351600-1325787260_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toto ti pomoze, ak ti tam vnikne nejaky prilezitostny zlodej. Ak si ale auto vyhliadne profik, urcite bude mat rusicku GSM signalu a navyse toto zariadenie sa da jednoducho vyhodit. Celkom ma pobavilo, ze ked chcem skryt EMU, tak sa da zapojit do predlzovacky :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono samosebou nic není naprosto dokonalé, ani toto zabezpečení a profi zloději v jeho úmyslu takto nezabráníš, ale právě pro případ návštěvy nějakého příležitostného zlodějíčka jsem myslel, že by bylo lepší ji dát do zásuvky v zavazadlovém prostoru, tam by nebyla tak na ráně a zloděj laik by si jí hned nevšiml, své funkce by tam senzory (naklonění, otřesů, polohy a zvuku a detektor poklesu napětí v síti) plnily stejně, problém by takto byl jen s případným odposloucháváním vnitřního prostoru, ale to bych asi oželel, za tu cenu to má myslím dost uspokojivé vlastnosti, jen je otázka jak si člověk zvykne na zamykání a odemykání auta mobilem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Žiadny alarm asi neodradí profi zlodeja ale tento mi nepripadá príliš použiteľný:

- nemá senzor narušenia vnútorného priestoru resp. otvorenia dverí - o vykradnutí auta sa dozvieš až keď sa vrátiš k autu

- nemá GPS, polohu určuje len trianguláciou cez GSM sieť v lepšom prípade, v screenshote configu je len zmena GSM bunky takže aktuálnu polohu asi nezistíš

- ovládanie mobilom

Na druhej strane aj pozitíva:

- pekné LEDky :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...