juraj1 Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Chcel by som poprosiť o radu. Čo bude lepšie obutie na zimu pre moju Octaviu? Som rozhodnutý pre Dunlop WS 3M ale neviem sa dohodnúť s otcom naveľkosti. V TP mám zapísané 175/80/14 alebo 195/65/15 alebo 205/60/15. Ja by som osobne šiel do tých 195/65/15. Otec však tvrdí, že je to moc široké a chce 185/65/15. Tie však v TP nie su a podľa mňa by s tým mohol byť problém, nie? Čo by ste mi poradili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo Moucha Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 co se týká rozměrů, mělo by to sedět s TP, jinak může člověk přijít do problémů při kontrole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 FRANK: M+S označení udává u osobních pneu, že se jedná o zimní pneumatiku, u teréních vozidel je potřeba koupit pneu označené vločkou nebo horským štítem. Je to z důvodu toho, že v americe se pneumatiky pro teréní vozidla s označením M+S nepovažují za zimní, ale označuje to teréní pneumatiku. Jinak čínské pneumatiky M+S klidně můžou mít taky, ikdyž letní, protože jim je jedno co je na pneumatice, záleží jim pouze na tom aby na té gumě neco bylo. Takhle jsem si koupil Nankangy, letní pneu s dobrým odvodem vody a na obvodu jsem našel označení M+S, ovšem známý se stejnou gumou v jiném orzměru to měl bez označení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 (editace) snb-rider: Osobní pneu označená M+S nemusí být nutně zimní, už jsem se setkal i s pneu celoroční, která toto označení měla taky (značku už nepamatuji, ale určitě to nebyla žádná čína ap). Editováno: 17. Září 2008, autor: FRANK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 třeba OR34 :D pokud je to celoročka, tak to může mít, protože je použitelná v zimě... každopádně tohle označení není moc směrodatné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 No právě, že to M+S není moc směrodatné. Ale ty ve svém předchozím příspěvku píšeš hned na začátku toto: "M+S označení udává u osobních pneu, že se jedná o zimní pneumatiku" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakal88 Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Caute, mozem si na O2 1.9TDI dat zimne s rychlostnym indexom T ? npar. Dunlop SP Winter Response - výborná v testech skladom 20 ks pneu rozmery: 195/65 R15 rýchlosť: T (190 kmh-1) nosnosť: 91 (610 kg) dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Co takhle si to tady trošku pročíst, probíralo se to tu nesčetněkrát. NAPOSLEDY NA PŘEDCHOZÍ STRÁNCE!!! nebo třeba TADY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 FRANK: to ano, protože u celoročky se jedná také o zimní pneumatiku a zároveň o letní pneumatiku... nebudeme slovíčkařit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 SEMPERIT Speed-Grip 185/55 R15 86H XL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo Moucha Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 GY UG7+ má označení obojí - M+S i * (vločku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 FRANK: to ano, protože u celoročky se jedná také o zimní pneumatiku a zároveň o letní pneumatiku... nebudeme slovíčkařit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 FRANK: asi tak hlavní je, aby to nebyl hlavně letňák, aby měl min 4mm vzorku, aby byly na všech 4 kolech a aby nebyly starší víc než 4 roky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 zimne pneu moja volba asi bude barum polaris2 dobra cena a slusne jazdne vlatnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 ahoj, moje prvé auto som kúpil pred 13 rokmi. Vtedy som používal matador-omsk celoročáky, neskôr som na druhom aute používal bsrumy OR34-tiež celoročáky, na octavke som najprv používal goodyerky-už jazdené-šípový vzor, o hovne, neskôr som ich vymenil za matador mp58-spokojnoť(hoci už jazdené), ale teraz som si už kúpil konečne funglo nové pneu matador mp59 nordicca, tak na zimu som zvedavý. trvalo to 13 ROKOV... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 (editace) no ja som na nich /Matador MP59 /jazdil uz 2 zimy, a som z nich milo prekvapeny, nemal som s nimi ziadne problemy. Jazdil som aj po suchu v Bratislave, ale aj po suvislej vrstve snehu a ziadny problem. Na donovaly v snehovej chumelici nebol problem sa dostat, ani sa rozbehnut, ked "šikovný" kamionisti stali po prostriedku cesty a nevedeli sa pohnut. Editováno: 29. Září 2008, autor: jaydoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osooodek Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Zdravim... Tak po přečtení vašich příspěvků jsem zcela bezradnej... Byl jsem skálopevně rozhodnut na letošní zimu obout Michelin Alpin a3 ale ted teda nevim,když všeci tak chválíte tu UG7... (mám oktávku I.,Tdi) Potřeboval bych poradit, jak se mám rozhodnout... Měl bych jezdit ve sněhu, po ledovce, po mokru... Prostě co zima nachystá. Předem děkuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buml Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 (editace) toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: buml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Ale zalezi na tom, ze kde byvas a kde budes jazit. Samo sebou ze UG7 si vinikajuce pneumatiky, ale ked vezmem do uvahy, ze byvam v Bratislave, sneh tu mame 5x do roka /byvam v dubravke, tak to aj mame :-) /, 1-2x za rok idem do tatier, alebo na Siemerring, tak su UG7 zbytocne, lebo sa rychlo zjazdia a ten sipovity vzor ma velku nevyhodu v tom, ze ked sa zjazdi tak hučí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 zdar majstri poradite prosim ? nasiel som na nete ponuku goodyear UG7 za 1485sk. a UG7+ ZA 1909SK. prosim aky je v tom rozdiel okrem ceny a znamienka + ? ide o novinku ? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buml Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 (editace) toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: buml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 zdar majstri poradite prosim ? nasiel som na nete ponuku goodyear UG7 za 1485sk. a UG7+ ZA 1909SK.prosim aky je v tom rozdiel okrem ceny a znamienka + ? ide o novinku ? dakujem Jde o novinku z minulého roku a rozdíl oproti předchozí je v lepší směsi a jiné konstrukci kostry, což by mělo mít za následek lepší odolnost vůči aquaplaninku a zvýšení životnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osooodek Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Pokud resir A3 vs UG7, tak ani s jednou chybu neudelas. A3 je drazsi, dyl vydrzi ale o neco hur sedi, u UG7 je to trosku opacne. Resim stejnej problem a temer jiste to letos budou UG7, 300 na gume a lepri drzeni stopy rozhodlo. http://www.pneunet.cz/pneu/7669/goodyear-u...-15-91-T-zimni/ http://www.alu-pneu.cz/detailpneu.php?v=MI...ro=195/65%20R15 Já našel rozdíl jen 170 kaček a to zase není tolik... Potřebuju dobrý zimáky aby nezasněžilo a já nebyl namydlenej... Naše nadmořská výška je asi 650 metrů takže sněhu bejvá dost. Asi mě nezbude než si hodit korunou... (podotýkám že rychlostní index T mi na zimu stačí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 PIRELLI W210 SOTTOZERO 205/55 R16 91H, zimní pneu Hodně slušně vypadajici kolo-polovina na snih a polovina na dálnice v zimě.Daji se sehnat okolo 2300,- za kus.Včera jsem je přivezl a hodim zitra fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 FRANK vdaka uz som objednal UG7. tak uvidime v zime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.