Přejít na obsah

Km - maximálka


Hanux

Doporučené příspěvky

Jj, v jednoduchosti je sila techto motoru. Ty motory proste musi vydrzet pri slusne udrzbe velice hodne. Znami mechanik rikal, ze meli kdysi Favorita sluzebniho a ten mel skoro 500tis.Km bez vymeny motoru. Proste to auto jezdilo v zime v lete, kazdodenni provoz. Nebyt prej zhnile kastle, tak jezdi do dnes haha... :t:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No že u vás je strašně moc policajtů. Proti tomu u nás jen jezdí v octávkách a passatech .. u vás jak jezdím je na každém rohu policajt s radarem nebo prázdné auto a o kus dál jen vybírají :) hlavně o prázkách..to jsem zažil že 10 minut hlásili v rádiu jenom policajty :D to se u nás stát nemůže :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Taky těch policajtů u vás na Slovensku je .. na každém rohu aspoň 3 auta .. hrůza

jj, mohu jen potvrdit. Nejezdím tam často, ale vždy nějakou hlídku potkám. Jednou jsme jeli s kámošem a na cca 300 km dlouhé trase jsme jich napočítali 11 :D .

Co je ale zajímavé, jeden rok tam jezdil můj šéf celkem pravidelně každých 14 dnů. Jezdí jak prase, jezdil tam právě s tím kámošem, kurva to mi řekněte, jak to, že ho NIKDY nezastavili :w00t1: ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Ale .. síly má dosti pokud nevozíš plné auto + plný vozík. Občas vezu i 5 lidí v autě + plný kufr a MPi s tím nemá problém. Ještě jsi nejel v HTP ta měla co dělat se 4 lidmi :) trhač asfaltu z nej asi nikdy nebude ale na normální jízdu stačí.. a opravdu úspornou jízdou, delší trasou jsem se dostal pod 5 litrů konkrétně 4.3L .. ale to jsem jel fakt úsporně žádný spěch :) jinak F-M - Žilina + nějaké popojíždění a zpět jsem nedávno dal za 6 litrů a to jsem nešetřil nic.. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam Fabiu 1.4MPi r.v. 2000 a teraz som ju prehnal 900km do Nemecka uplne bez problemov. Najazdene cca 150tis, vymenena rozvodova retaz, tlmice, nejake loziska, senzor natocenia kolies, tlaku oleja, termostat.... plus nejake drobnosti. Na zilinskych cestach menim silenbloky celkom pravidelne. Motoricky je auto uplne v pohode, po uprave nasavania a cipe spotreba dole, vykon hore. Auto taha spolahlivo od nizsich otazok. Teraz po dialnici pri 125km/h cca 6.5L spotreba. Trochu nekludny volnobeh - but this is not a bug, thi is a feature. :-))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...