360spider Vloženo 17. leden 2012 Sdílet Vloženo 17. leden 2012 Zdravím kolegové mám F 1,4 TDi 59kw, přemýšlím co by zvedlo o něco málo výkon. Myslel sem na to vyhodit katalyzátor a tlumiče výfuku ale bojim se na druhou stranu aby se v tom pak nešťourali policajti. Emise mi vrásky moc nedělají daly by se tam dát příruby a katalyzátor tam zavěsit na STK. Poradíte co by se ješte dalo vylepšit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 17. leden 2012 Sdílet Vloženo 17. leden 2012 Příteli okřídleného šípu, vyhodit kat. a tlumiče výfuku to si myslím, že to není ta cesta, kterou se máš vydat. Výfukový systém je určitým způsobem laděn a každý neodborný zásah snižuje výkon. Raději bych doporučoval odborný chiptuning, ale vypadá to, že nejsou asi penízky, že? Tak, jsou tři varianty: Varianta 1 - našetřit na chiptuning, Varianta 2 - vyhodit z auta sedačky - kromě řidičovy, veškeré obložení, koberce, no prostě všechno co něco váží a je tam zbytečně, vozidlo bude živější o něco a Varianta 3 - prodat a koupit si pořádnou raketu. Radek. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 17. leden 2012 Sdílet Vloženo 17. leden 2012 Na emisich v ČR je kat stejně zbytečný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Faby Vloženo 17. leden 2012 Sdílet Vloženo 17. leden 2012 To Radomír. Vyhodit katalizátor a udělat průchozí výfukovou soustavu s laděným výfukem na konci je jedna z cest jak za málo peněz přidat koníky. Jinak seriová výfuková soustava je většinou nastavena na emise a ne na výkon,takže výkon snižuje. Dám ti jednoduchý příklad-fabie 1,4 16v 74kw po namontování laděných svodů 4/1 roura 50mm a koncový lazený tlumič remus. Nárust na 82kw odbržděno na brzdě. Tebou nabízená varianta 2 svědčí spíš o nerozumu a psaní hloupostí než o chtění někomu poradit.U nafty na emisích v Čr jak píše VAG BoBo kat naprosto zbytečný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 17. leden 2012 Sdílet Vloženo 17. leden 2012 Mě se varianta 2 líbí , sám jsem zvolil dobrej chip a auto vzhledem k tomu jak je auto lehoučký maže jako čert(1.9tdi 74kW nyní 98 kW), ale pokud si tu pročteš pár témat ohledně zvyšování výkonu žádná nebude za pár kaček ,hlavně bacha na levný šajze čipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
360spider Vloženo 18. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2012 no tady upřímně nejde o prachy... myslel sem na variantu 1 s kombinací upravou výfuku , nezdá se mi že by to bylo nic špatnýho na výfuku je spousta zbytečných věcí který by tam nemuseli bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 (editace) Pro začátek rozumná věc, stejně tě to pak chytne a budeš chtít víc. Akorát u toho 3 válce, nepočítej s moc převratným zvukem. Editováno: 18. leden 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
360spider Vloženo 18. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2012 to už se bohužel stalo akorat když sem viděl jak mají policajti dělat přisnější kontroly tak sem takovej na vážkach.Budu muset sloupnout přední okna aby byl klid.. na kartičce sice homologace je a štítky taky ale je tam psaný 50% zatmavení což neudelá 75% propusnost světla. No ten zvuk vim že nebude nic moc to bude slyšet spýš ten motor ale jinak si na to nemužu stežovat musel sem to vyměnit protože do města se mi 3,2 V6 moc nehodila. Slibuju si od toho nějaký to větší zrychlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 Příteli okřídleného šípu, pro:Dark Faby - podívej, pokud někdo napíše, že má v úmyslu vyhodit katalyzátot (y) a tlumiče výfuku bez toho jaké má další plány či vize s výfukovým systémem a co my na to, tak to je jako v mateřské školce.Tak jsem si trochu posrandoval . Doufám, že se proto na mne ještě nehněváš? Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Faby Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 V pohodě,tak tam aspoň příště hoď smajlíka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 Přátelé okřídleného šípu, pro: Dark Faby - . Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.