Kamíšek68 Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 For Hjm: Mám najeto cca 46.500 km. Tak se na to taky připrav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakaš Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 ahoj Kamíšek68, mne sa to pači, nemohol by si mi take zohnat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamíšek68 Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 for kakaš. asi tě zklamu toho kamoše vidím jednou za dlouhou dobu a sám nevím kde to sehnal, třeba to jde i koupit, když je to na volantech do RS a pak to trošku upravit /odříznout ty výstupky co jsou vzadu /, ale cenu nevím. Něko mi psal SZ že ho má, tuším že to byl Vasekk tak ho zkus kontaktovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakaš Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 aha, dobre, dik, maj sa.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejdn Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 odřel jsem si koženej volant na svý fabii, pravděpodobná příčina je asi odření při nastupování a vystupování, nedalo by se to nějak spravit, protože na omak to je docela nepříjemný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 (editace) Nemáš foto? To by mě zajímalo, jak hodně se dá odřít volant při nastupování/vystupování. Ale pokud je to poškození mechanické nějakého většího charakteru, tak to asi těžko opravíš...ale někdo na foru nabízel relativně levně novej volant 3-ramenný bez bagu Editováno: 13. Listopad 2008, autor: Akrubek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Odrať volant je bohužiaľ to najmenej - podarilo sa mi to na predošlej FI. A to som novú vetrovku nosil len pár týždňov, kým som na to prišiel, že pri nastupovaní sa zips odiera o volant... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejdn Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 (editace) tak jsem to vyfotil, je to osově přesně proti sobě (vždy jak byl zrovna natočený volant) Editováno: 15. Listopad 2008, autor: rejdn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Mě to dělala strá fabka taky. Řekl bych, že šlo špatnou kůži. Trochu pomohlo omýt mýdlovou vodou a vyleštit prontem. Ale jinak fakt nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Pokudby nekdo shanel volant kozene 3raminko novej orig., tak mam cena s airbagem 6t,- 736 172 076 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 No já si zase myslím, že je rozhodně lepší (alespoň designově) než ten čtyřramenej, co se dával do Fabie 1. To byl děs. No mamka ma 2004 F eleg posledni z predface kde je kozeny 4raminko a zapadne lepe jak ty nove z OII ty me tam nesedi, to radsi 3ramenny ktery je lepsi i na drzeni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Tak jsem si namontoval do Roomstra volant z OII RS facelift a můžu říct že je super,tlustý věnec a moderní design. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 neni moc velkej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Průměr stejnej,jen působí robusním dojmem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 foto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Foto volantu OIIRS FL v Roomstru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 to ale nevypada zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 no až na ten chrom, ten mi tam prostě nesedí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Ten face RS volant je fakticky ,nechápu proč tento design,je to krok zpět.Možná na SII bych jej překousl,ale jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 To už bych raději klasický FII třírameňák, ale s perforovanou kůží...a to bych se hodně rozmýšlel, i kdyby to bylo za hubičku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 OII RS je nejhezčí volant krásně vypadá a dobře sedne do ruky.Věřím že OII RS face padne taky hezky do ruky,ale díky tvaru bagu a spodku volantu mi nepřijde vůbec jako sport.volant,spíše jako z nějaké limuzíny...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Ten chrom je zvláštní,ale po faceliftu FII a Rooma,budou ovladače climatroniku a radia v chromu a pak to zapadne.Dobře to ladí s columbusem nebo bolerem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Poprosím o pomoc-nemá tu někdo návod,jak demontovat airbag z čtyřrameného volantu na Fabii 2 ?Jde mi o to,abych něco neponičil. Dnes mi dorazil nový čtyřramený kožený volant s perforovanou kůží,tak bych ho rád namontoval. Děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyrs4 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Mám tu problém s volantem.Nechal jsem ho potáhnout.Demontáž a montáž byla hračka.Ale svítí mi teď kontrolka airbag.Co teď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 (editace) Zkusil bych vymazat pamet zavad pres VAG. Melo by to zmiznout. Editováno: 26. Duben 2009, autor: PMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.