Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Je to pošitej origo volant,vyndanej z auta, takže je trochu silnější do ruky. Dodací lhůta cca týden, cena pošití 2,100,- Kč.

Editováno: , autor: foromen
Vloženo (editace)
A aký je ten volant do ruky? Na pohľad ten veniec vyzerá byť už dosť hrubý...

Je to trochu silnější, ale drží se parádně.

Tady je ještě jedna fotka ve větším rozměru. Omlouvám se předem.

• o 2 týdny později...
Vloženo
Koukám, že žádná kritika na volant, tak to jsem rád. ;)

Není důvod je fakt pěkný :palec2: . Mě by se do Rumíka hodil modře prošívaný, nějak jsem začal taky přemýšlet že si to taky nechám udělat?Je ten věnec po pošití hodně silný?

Vloženo (editace)

No o moc to není větší, mě to vyhovuje do ruky, je to fajn, jen si člověk musí zvyknout na to že cítí ty proševy, ale jinak paráda.

To Vladinek: jestli chceš, skusím zjistit, jestli mají modrou nit.

Vloženo
No o moc to není větší, mě to vyhovuje do ruky, je to fajn, jen si člověk musí zvyknout na to že cítí ty proševy, ale jinak paráda.

To Vladinek: jestli chceš, skusím zjistit, jestli mají modrou nit.

jj to by bylo fajn.Díky :)

• o 2 týdny později...
Vloženo
Nevíte někdo jak jsou přidělaný prahové lišty? Jestli je to jako samolepka nebo se to tam nějak zasune?

pokud myslis ty ozdobny, tak maji na stranach tu oboustranou samolepici pasku. ja sme je radsi ale jeste prilepit mamutem :palec2:

stejna jako tu na hranu kufru.

Vloženo
Nevíte někdo jak jsou přidělaný prahové lišty? Jestli je to jako samolepka nebo se to tam nějak zasune?

pokud myslis ty ozdobny, tak maji na stranach tu oboustranou samolepici pasku. ja sme je radsi ale jeste prilepit mamutem :palec2:

stejna jako tu na hranu kufru.

fajn díky za odpověď

Vloženo (editace)

jj lepim s tim vsehcno drzi to brutalne. nevyhoda je, ze zloutne, tka se neda pouzivat na sanitarni veci, respektive, se musi jeste pretahnout sanitarem. Mam ti prilepenou vanu , zachod, umyvadlo., zrcadlo.,.,. noo proste pul koupelny, a na auticku to taky drzi.

jedna kartuse stoji 200 Kč, ale vyplati se to.

• o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...