Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

For Hjm:

Mám najeto cca 46.500 km. Tak se na to taky připrav. :D

ahoj Kamíšek68, mne sa to pači, nemohol by si mi take zohnat ?

for kakaš.

asi tě zklamu toho kamoše vidím jednou za dlouhou dobu a sám nevím kde to sehnal, třeba to jde i koupit, když je to na volantech do RS a pak to trošku upravit /odříznout ty výstupky co jsou vzadu /, ale cenu nevím. Něko mi psal SZ že ho má, tuším že to byl Vasekk tak ho zkus kontaktovat.

aha, dobre, dik, maj sa....

• 2 týdny později...

odřel jsem si koženej volant na svý fabii, pravděpodobná příčina je asi odření při nastupování a vystupování,

nedalo by se to nějak spravit, protože na omak to je docela nepříjemný

Nemáš foto? To by mě zajímalo, jak hodně se dá odřít volant při nastupování/vystupování. Ale pokud je to poškození mechanické nějakého většího charakteru, tak to asi těžko opravíš...ale někdo na foru nabízel relativně levně novej volant 3-ramenný bez bagu

Upraveno od Akrubek

Odrať volant je bohužiaľ to najmenej - podarilo sa mi to na predošlej FI. A to som novú vetrovku nosil len pár týždňov, kým som na to prišiel, že pri nastupovaní sa zips odiera o volant...

post-140-1226684256_thumb.jpg

tak jsem to vyfotil, je to osově přesně proti sobě (vždy jak byl zrovna natočený volant)

post-7736-1226745947_thumb.jpgpost-7736-1226745933_thumb.jpgpost-7736-1226745941_thumb.jpg

Upraveno od rejdn

Mě to dělala strá fabka taky. Řekl bych, že šlo špatnou kůži. Trochu pomohlo omýt mýdlovou vodou a vyleštit prontem. Ale jinak fakt nevím. :(

• 3 týdny později...

Pokudby nekdo shanel volant kozene 3raminko novej orig., tak mam cena s airbagem 6t,- 736 172 076

2199_volant1_low_1.jpg2199_volant_low_1.jpg

No já si zase myslím, že je rozhodně lepší (alespoň designově) než ten čtyřramenej, co se dával do Fabie 1. To byl děs.

No mamka ma 2004 F eleg posledni z predface kde je kozeny 4raminko a zapadne lepe jak ty nove z OII ty me tam nesedi, to radsi 3ramenny ktery je lepsi i na drzeni...

• 2 měsíce později...

Tak jsem si namontoval do Roomstra volant z OII RS facelift a můžu říct že je super,tlustý věnec a moderní design.

neni moc velkej?

Průměr stejnej,jen působí robusním dojmem.

foto ? :)

• 2 týdny později...

Foto volantu OIIRS FL v Roomstru

post-746-1237143633_thumb.jpg

to ale nevypada zle ;)

no až na ten chrom, ten mi tam prostě nesedí...:(

Ten face RS volant je fakticky :feve: ,nechápu proč tento design,je to krok zpět.Možná na SII bych jej překousl,ale jinak :help:

To už bych raději klasický FII třírameňák, ale s perforovanou kůží...a to bych se hodně rozmýšlel, i kdyby to bylo za hubičku...

OII RS je nejhezčí volant :palec2: krásně vypadá a dobře sedne do ruky.Věřím že OII RS face padne taky hezky do ruky,ale díky tvaru bagu a spodku volantu mi nepřijde vůbec jako sport.volant,spíše jako z nějaké limuzíny......

Ten chrom je zvláštní,ale po faceliftu FII a Rooma,budou ovladače climatroniku a radia v chromu a pak to zapadne.Dobře to ladí s columbusem nebo bolerem.

• 5 týdnů později...

Poprosím o pomoc-nemá tu někdo návod,jak demontovat airbag z čtyřrameného volantu na Fabii 2 ?Jde mi o to,abych něco neponičil.

Dnes mi dorazil nový čtyřramený kožený volant s perforovanou kůží,tak bych ho rád namontoval. B)

Děkuju.

• 2 týdny později...

Mám tu problém s volantem.Nechal jsem ho potáhnout.Demontáž a montáž byla hračka.Ale svítí mi teď kontrolka airbag.Co teď?

Zkusil bych vymazat pamet zavad pres VAG. Melo by to zmiznout.

Upraveno od PMA

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.