foromen Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Dneska by měl dorazit pošitej volantík, jsem na to zvědavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Volant má zpoždění, česká pošta se asi nezapře. Ale jak dorazí, hned dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 vědět jak vědět. Hlavně ho ukaž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 vědět jak vědět. Hlavně ho ukaž Neboj, fotečka bude, to je jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Tak jak jsem slíbil, tady je pár fotek. 1) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 hmm., zajimave, kolik te to stalo? ja osobne kuzi moc nemusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 (editace) Je to pošitej origo volant,vyndanej z auta, takže je trochu silnější do ruky. Dodací lhůta cca týden, cena pošití 2,100,- Kč. Editováno: 14. Březen 2007, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 A aký je ten volant do ruky? Na pohľad ten veniec vyzerá byť už dosť hrubý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 (editace) A aký je ten volant do ruky? Na pohľad ten veniec vyzerá byť už dosť hrubý... Je to trochu silnější, ale drží se parádně. Tady je ještě jedna fotka ve větším rozměru. Omlouvám se předem. Editováno: 23. Březen 2007, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Koukám, že žádná kritika na volant, tak to jsem rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Koukám, že žádná kritika na volant, tak to jsem rád. Není důvod je fakt pěkný . Mě by se do Rumíka hodil modře prošívaný, nějak jsem začal taky přemýšlet že si to taky nechám udělat?Je ten věnec po pošití hodně silný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 (editace) No o moc to není větší, mě to vyhovuje do ruky, je to fajn, jen si člověk musí zvyknout na to že cítí ty proševy, ale jinak paráda. To Vladinek: jestli chceš, skusím zjistit, jestli mají modrou nit. Editováno: 26. Březen 2007, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 No o moc to není větší, mě to vyhovuje do ruky, je to fajn, jen si člověk musí zvyknout na to že cítí ty proševy, ale jinak paráda.To Vladinek: jestli chceš, skusím zjistit, jestli mají modrou nit. jj to by bylo fajn.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Není problém, zítra hodím dotaz a dám ti vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Tak k barvě těch nití. Mobrá by prý neměla být problém, dokonce mi bylo řečeno, že i mají někjaké barvy kůží. Červenou určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 vaaau to uz je nevo jinyho maj modrou kuzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Nevíte někdo jak jsou přidělaný prahové lišty? Jestli je to jako samolepka nebo se to tam nějak zasune? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Nevíte někdo jak jsou přidělaný prahové lišty? Jestli je to jako samolepka nebo se to tam nějak zasune? pokud myslis ty ozdobny, tak maji na stranach tu oboustranou samolepici pasku. ja sme je radsi ale jeste prilepit mamutem stejna jako tu na hranu kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 vaaau to uz je nevo jinyho maj modrou kuzi? No podle toho co mi paní říkala, tak by jí snad měli sehnat, ale to nevím určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Nevíte někdo jak jsou přidělaný prahové lišty? Jestli je to jako samolepka nebo se to tam nějak zasune? pokud myslis ty ozdobny, tak maji na stranach tu oboustranou samolepici pasku. ja sme je radsi ale jeste prilepit mamutem stejna jako tu na hranu kufru. fajn díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 To Blacky: koukám, že máš docela spotřebu toho mamuta co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 (editace) jj lepim s tim vsehcno drzi to brutalne. nevyhoda je, ze zloutne, tka se neda pouzivat na sanitarni veci, respektive, se musi jeste pretahnout sanitarem. Mam ti prilepenou vanu , zachod, umyvadlo., zrcadlo.,.,. noo proste pul koupelny, a na auticku to taky drzi. jedna kartuse stoji 200 Kč, ale vyplati se to. Editováno: 8. Srpen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaplosak Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 kurňa, jakpak se sundává na roomovi volant, poradí někdo? Stačí ten vrchní dekl, na ostatní už přijdu,(asi). Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 zespodu jsou 2 obdelnikove dirky a tan das uzkej plochej sroubovak, a odtlacis pacicky a vypadne na tebe ARB. a potom jen povolis volant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.