Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Signal je uplne stejny jako na te stare.. Ploute je origo VW,takz ejsem o to nemel strach.. konektor a vse ostatni je totozne..chvilka trpelivosti s vymenou a vse funguje jak ma..

v servisu VW.. krabicku jsem vyhodil ale mozna bych nekde i nasel cislo dilu..

Je to zvláštní, škodovka (u Superbu) ploutev s FM vůbec nenabízí (ten má obě antény ve skle) a vzhledem k fyz. vlastnostem příjem musí být horší než z prutu. Nicméně to vypadá výborně a pokud tam opravdu anténa je, sám bych o tom uvažoval. Máš pls to číslo?

Vloženo

Je to zvláštní, škodovka (u Superbu) ploutev s FM vůbec nenabízí (ten má obě antény ve skle) a vzhledem k fyz. vlastnostem příjem musí být horší než z prutu. Nicméně to vypadá výborně a pokud tam opravdu anténa je, sám bych o tom uvažoval. Máš pls to číslo?

Antena je od VW a tam mi nabidli tyhle dve varianty.. jedna je se vsim a ta druha- levnejsi - je jen na FM.. signal je opravdu stejny jako na tom prutu..a to ze ja bydlim mezi kopcema v alpach.. cislo nemam,ale kdyz zajdes do VW servisu a reknes ze chces ploutev na novyho VW brouka,meli by ti ji bez problemu nabidnout..vsechno sedi a gunguje jak ma..

Vloženo

No teď hned to kupovat nebudu, první se musím poptat u VW jestli je vůbec mají, jak je to s tím signálem a kolik to stojí hlavně. Ale asi bych už rovnou vzal i pro GPS, to se může hodit. Teď jsem měl dost výdaje, takže nejdřív někdy na jaře bych do toho šel. Proč? Měl bys zájem o tu starou anténu?

Vloženo

Musím tě zklamat, ale to co jsi udělal nic neřeší a v rádiu budeš mít na jednom tuneru chybu(hraješ teď hlavně na tu anténu ve skle + něco co dá tahle). Fialový konektor je určený pro GSM. Osobně jsem to zkoušel na stole a ta první co má Superb hrála jako víno(bílý FM konektor) a ta nová bez prutu(na testování jsem použil fialový výstup z antény) nechytla ani jednu stanici.

Vloženo

Musím tě zklamat, ale to co jsi udělal nic neřeší a v rádiu budeš mít na jednom tuneru chybu(hraješ teď hlavně na tu anténu ve skle + něco co dá tahle). Fialový konektor je určený pro GSM. Osobně jsem to zkoušel na stole a ta první co má Superb hrála jako víno(bílý FM konektor) a ta nová bez prutu(na testování jsem použil fialový výstup z antény) nechytla ani jednu stanici.

Takže jsme tam, kde jsme byli...Vypadá to, že na FM se bez antény do okna neobejdeme.
Vloženo (editace)

no druhá anténa tam je podle typu radia, u kombi to je pravý zadní okno v kufru a lift mslím, že to má v okně 5 dveří

jestli se nepletu, tak auudience má dvě anteny a možná nějaká navi

na octaviaclubu se to dost řeší, kluci tam dělaj dipol do nárazníků, páč to stejně na antenu v okně moc nehraje

Editováno: , autor: kadlec

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...